Μία νέα εποχή στην τεχνική διαχείριση της γέφυρας των πλοίων

Μία νέα εποχή στην τεχνική διαχείριση της γέφυρας των πλοίων

829
Μία νέα εποχή στην τεχνική διαχείριση της γέφυρας των πλοίων

Το «SRH Total Bridge – Full Maintenance Agreements – Bridge Cover Facility της Fenchurch Faris», απευθύνεται σε κάθε ναυτιλιακή ή διαχειρίστρια εταιρεία σε παγκόσμιο επίπεδο, ανεξαρτήτως του μεγέθους του στόλου της, η οποία επιθυμεί να μεταφέρει τη συνολική ευθύνη της τεχνικής διεύθυνσης και διαχείρισης της γέφυρας των πλοίων της σε μία τρίτη εξειδικευμένη εταιρεία, προκειμένου να αφοσιωθεί αποκλειστικώς και μόνον στη βασική δραστηριότητά της, ενώ παράλληλα επιτυγχάνει εξοικονόμηση του κόστους της.

Η SRH Marine Electronics S.A., στο πλαίσιο της προώθησης του συγκεκριμένου προϊόντος, προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις, ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε πελάτη της, οι οποίες ενδεικτικώς και όχι περιοριστικώς, έγκεινται σε: τεχνική υποστήριξη – εκπόνηση, παρακολούθηση και υλοποίηση πλάνου συντήρησης, εναρμονισμένου με τους τρέχοντες κανονισμούς – εκπαίδευση – επιθεωρήσεις και εργασίες συντήρησης, οι οποίες παρέχονται βάσει προκαθορισμένης συμφωνίας και προσυμφωνημένου περιοδικώς καταβαλλόμενου τιμήματος.

Ο κ. Ιωάννης Λαδερός, CEO της SRH Marine Sait, σημειώνει ότι «το νέο προϊόν ελαχιστοποιεί τους κινδύνους για οποιονδήποτε πελάτη ή διαχειριστή στόλου και του παρέχει τη δυνατότητα να προβεί σε έναν έγκυρο, έγκαιρο και αξιόπιστο οικονομικό προγραμματισμό των ως άνω υποχρεώσεών της, ενώ πρέπει να τονιστεί ότι πρόκειται για ένα προϊόν το οποίο δύναται να εξελίσσεται και να τροποποιείται, ούτως ώστε να καλύπτει συνεχώς τις μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών μας».

Ωστόσο, «η ειδοποιός διαφορά του ως άνω προϊόντος συγκριτικά με όμοια προϊόντα που είναι διαθέσιμα στη ναυτιλιακή αγορά, τα οποία προσφέρουν συναφείς υπηρεσίες», σημειώνει ο κ. Λαδερός «εδράζεται στη συνεργασία μας και την πολύτιμη συνδρομή της εταιρείας Fenchurch Faris, η οποία έρχεται να προσδώσει στο προϊόν μας τα στοιχεία εκείνα με τις εξασφαλίσεις που επιζητά κάθε ναυτιλιακή εταιρεία και τα οποία δεν προσφέρονται έως και σήμερα από κανένα αντίστοιχο ανταγωνιστικό προϊόν».

Η Fenchurch Faris συνεργάζεται στενά με τους Lloyd’s Brokers για να συνδυάσει την υψηλή τεχνογνωσία με τον επαγγελματισμό των Lloyd’s, παρέχοντας συμβουλές και υποστήριξη σε οποιαδήποτε αλλοδαπή ή εγχώρια εταιρεία για ζητήματα ασφάλισης, αντασφάλισης και διαχείρισης κινδύνων.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.