Νέο πλοίο παραλαμβάνει η StealthGas Inc.

Νέο πλοίο παραλαμβάνει η StealthGas Inc.

442
Νέο πλοίο παραλαμβάνει η StealthGas Inc.

Η StealthGas Inc., εταιρεία που δραστηριοποιείται στην αγορά των LPG σε παγκόσμια βάση, ανακοίνωσε σήμερα την παραλαβή ενός νεοναυπηγηθέντου πλοίου μεταφοράς υγροποιημένου πετρελαϊκού αερίου (LPG) και συγχρόνως την ολοκλήρωση του ναυπηγικού της προγράμματος.

Το πλοίο με την ονομασία Eco Freeze το οποίο παραδόθηκε σήμερα, είναι ένα semi-refrigerated eco type LPG carrier κατηγορίας πάγου και χωρητικότητας 22.000 cbm, το οποίο είναι εξοπλισμένο με scrubber και αποτελεί το τέταρτο και τελευταίο νεότευκτο πλοίο της συγκεκριμένης κατηγορίας που παραλαμβάνει η εταιρεία.

Με την παραλαβή του νέου πλοίου ολοκληρώνεται το ναυπηγικό πρόγραμμα της StealthGas Inc., το οποίο ξεκίνησε το 2011 και περιλάμβανε την απόκτηση 26 νεότευκτων πλοίων μεταφοράς LPG.

Τα 20 από τα 26 νέα πλοία της StealthGas Inc. ναυπηγήθηκαν σε ιαπωνικά ναυπηγεία ,ενώ τα υπόλοιπα έξι σε νοτιοκορεάτικα.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.