Η V.Group λανσάρει νέα εφαρμογή και προδιαγράφει το μέλλον

    3195
    Η V.Group λανσάρει νέα εφαρμογή και προδιαγράφει το μέλλον
    Γιώργος Μακρυμίχαλος (Empros Lines Shipping Co. SP. S.A.), Ian El-Mokadem (V.Group), Κώστας Κόντες (V.Group), Κωστής Κωνσταντακόπουλος (Costamare Shipping Company S.A.)

    Περισσότεροι από 140 καλεσμένοι από την ελληνική ναυτιλιακή κοινότητα πήραν μια ιδέα από το μέλλον της διαχείρισης πλοίων σε εκδήλωση που διοργάνωσε η V.Ships Greece στις 3 Οκτωβρίου στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

    Καλωσορίζοντας τους καλεσμένους στην εκδήλωση, ο κ. Κώστας Κόντες, γενικός διευθυντής της V.Ships Greece, μίλησε για τη δέσμευση του V.Group στην ελληνική ναυτιλιακή αγορά. Ο κ. Κόντες καλωσόρισε στη συνέχεια το νέο Διευθύνοντα Σύμβουλο του V.Group, κ.Ian El-Mokadem ο οποίος ταξίδεψε στην Ελλάδα την πρώτη του μέρα προκειμένου να παραστεί σε αυτό το γεγονός.

    «Ξεκινήσαμε τις δραστηριότητές μας εδώ στην Ελλάδα το 1994 με την παροχή υπηρεσιών διαχείρισης πληρωμάτων, επεκταθήκαμε στην πλήρη διαχείριση το 2013 και συνεχίζουμε να αναπτύσσουμε τις υπηρεσίες που προσφέρουμε. Από το τοπικό μας γραφείο στον Πειραιά έχουμε καταφέρει να αναπτύξουμε στρατηγικές σχέσεις με τους πελάτες μας, χρησιμοποιώντας την πείρα τους στον τομέα των εμπορευματοκιβωτίων και του ξηρού φορτίου. Αυτή η τοπική εξυπηρέτηση συμπληρώνεται από την παγκόσμια υποστήριξη με πρόσθετες υπηρεσίες που παρέχει η V.Group».

    Ο κ. Jesper Kjaedegaard, μέλος του διοικητικού συμβουλίου του V.Group, έκανε στη συνέχεια μια επισκόπηση της δέσμευσης του Ομίλου για επένδυση σε τεχνολογικές λύσεις, ενώ ανέφερε: «Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που μιλάνε για την ψηφιοποίηση αλλά το V.Group το κάνει πραγματικά».

    Ακολούθησε ο κ. Stephen MacFarlane, διευθυντής του τμήματος IT του V.Group ο οποίος μίλησε για την εφαρμογή διαχείρισης πλοίων «ShipSure Mobile».

    «Η εφαρμογή ShipSure αποτελεί το μέλλον της διαχείρισης πλοίων», ανέφερε ο κ.MacFarlane. «Η εφαρμογή ShipSure προσφέρει πλήρη εποπτεία, διαφάνεια και ορατότητα σε πραγματικό χρόνο ανά πάσα στιγμή. Έχουμε προχωρήσει πολύ πιο πέρα από τα παραδοσιακά noon reports, για να φτάσουμε σε ένα ευρύτερο φάσμα δεδομένων σε πραγματικό χρόνο», πρόσθεσε.

    Παρουσιάζοντας ένα πρωτότυπο της εφαρμογής ShipSure, ο κ.MacFarlane εξήγησε την επένδυση στην ανάπτυξη μιας πλατφόρμας η οποία προσφέρει μια ισχυρή εμπειρία χρήστη και παράλληλα παρέχει υψηλά επίπεδα αυτοματισμού και ισχυρές αναλύσεις δεδομένων.

    Η πλατφόρμα ShipSure Μobile ενσωματώνει τέσσερις ενότητες που εξυπηρετούν τέσσερις ενδιαφερόμενους – τον πελάτη, την ομάδα στόλου στο γραφείο, το πλήρωμα και τον ναυτικό. Κάθε ένας από τους τέσσερις ενδιαφερόμενους έχει τη δική του μοναδική έκδοση της εφαρμογής.

    Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.