Νέο πλοίο για την TEN Limited

Νέο πλοίο για την TEN Limited

345
Νέο πλοίο για την TEN Limited

Την απόκτηση ενός νέου πλοίου ανακοίνωσε η Tsakos Energy Navigation Ltd.
Πρόκειται για το Aframax «Sola TS», χωρητικότητας 112.700 dwt, το 6ο από τα 9 tankers που ναυπηγούνται από την Daewoo Mangalia Heavy Industries και το οποίο χρονοναυλώθηκε στην νορβηγική Statoil.
Επιπλέον, η εταιρεία ανακοίνωσε τη σύναψη στρατηγικής συμφωνίας με μεγάλη αμερικανική πετρελαϊκή εταιρεία με την οποία προβλέπεται η ναύλωση δεξαμενόπλοιων, κυρίως VLCC και Suezmax για χρονικά διαστήματα έως και τρία χρόνια.
Ο Chier Operational Officer της TEN Ltd, κ. Γεώργιος Σαρόγλου, σχολίασε ότι «ακολουθώντας τη δοκιμασμένη πολιτική μας για μακροχρόνιες συνεργασίες με σημαντικούς εταίρους μας, είμαστε ευτυχείς με την έναρξη νέων εμπορικών σχέσεων που θα παγιώσουν τα έσοδα και τις ταμειακές ροές της εταιρείας μας» και συνέχισε λέγοντας ότι «τέτοιου είδους συμφωνίες διασφαλίζουν το υψηλό ποσοστό χρήσης του στόλου μας και ενισχύουν τη δέσμευση προς τους μετόχους μας για μακροχρόνιες αποδόσεις».

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.