H AEGEAN προσφέρει στα αεροσκάφη της παραδοσιακές γεύσεις και εικόνες από την...

H AEGEAN προσφέρει στα αεροσκάφη της παραδοσιακές γεύσεις και εικόνες από την Ήπειρο

137
H AEGEAN προσφέρει στα αεροσκάφη της παραδοσιακές γεύσεις και εικόνες από την Ήπειρο

Για έναν ακόμα μήνα AEGEAN και Olympic Air φέρνουν όλη την Ελλάδα ακόμα πιο κοντά, προσφέροντας στα 61 αεροσκάφη τους μοναδικές παραδοσιακές γεύσεις και εικόνες ομορφιάς από όλη την Ελλάδα. H «αεροπορική» βόλτα ανά την Ελλάδα συνεχίζεται τον τελευταίο μήνα του 2016 και πάλι στα βόρεια και πιο συγκεκριμένα στην καταπράσινη και ιστορική Ήπειρο. Άρτα, Γιάννενα, Πρέβεζα και Θεσπρωτία, 4 νομοί γεμάτοι από μοναδική πράσινη φύση, αμέτρητα χωριά, εντυπωσιακά φαράγγια και ποτάμια αλλά και πολύ φιλόξενους ανθρώπους.

Είτε αγαπάτε τη θάλασσα είτε τα ορεινά και άγρια τοπία, η Ήπειρος τα συνδυάζει όλα. Ζαγοροχώρια, Τζουμέρκα, Γιάννενα, Αχέροντας, Πρέβεζα, Ηγουμενίτσα και ο κατάλογος των μερών που πρέπει να επισκεφθεί κανένας στην Ήπειρο είναι ατελείωτος. Το ταξίδι σε αυτό το κομμάτι της Ελλάδας μοιάζει με ταξίδι ανάμεσα στην ιστορία και την φαντασία. Η Ήπειρος είναι γεμάτη από θρύλους και τοπία που είναι βγαλμένα από τα παραμύθια, καθιστώντας την τον ιδανικό προορισμό για ταξίδια για μικρούς και μεγάλους.

Το ταξίδι στους θρύλους και τις παραδόσεις της Ηπείρου ξεκινάει από τα lounges της AEGEAN σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρνακα, τα οποία θα πλημμυρίσουν με γεύσεις και αρώματα Ηπείρου.

Τυρί Μετσοβόνε, χορτόπιτες και τυρόπιτες, σαντουιτσάκια με φέτα Ηπείρου για τους λάτρεις των αλμυρών και ποικιλία σιροπιαστών αλλά και γλυκό του κουταλιού κάστανο και καρύδι για όσους θέλουν γλυκές παραδοσιακές γεύσεις.

Και μετά την επιβίβαση στα αεροσκάφη , οι Ηπειρώτικες γεύσεις και εικόνες θα κατακλύσουν το ταξίδι σας. Όλοι όσοι ταξιδέψουν στην Οικονομική Θέση, τους περιμένουν γιαννιώτικα μπακλαβαδάκια και καταϊφάκια. Οι επιβάτες της Business Θέσης θα απολαύσουν τις παρακάτω επιλογές στο μενού τους: Κοντοσούβλι Ηπειρώτικο με άγρια μανιτάρια Πίνδου, πατατούλες με κρεμμύδια, καπνιστό Μετσοβόνε και άρωμα φασκόμηλου και κοκόρι γιαχνί με χόρτα και μετσοβίτικες χυλοπίτες με μυζήθρα, τα οποία θα μπορούν να συνοδεύσουν με κρασί Επιλογές Ζίτσα 2015.

Και επειδή η ομορφιά της Ηπείρου δεν περιγράφεται με λέξεις, στις οθόνες των αεροσκαφών θα προβάλλεται αφιερωματικό βίντεο, ξεναγώντας τους επιβάτες στις ομορφιές της Ηπείρου, παρουσιάζοντας την ιδιαίτερη κουλτούρα της και τον πλούσιο πολιτισμό της, τα Μνημεία παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της Unesco και τη γαστρονομία της.

Δείτε το αφιερωματικό βίντεο εδώ.

 

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.