Νέα παραλαβή πλοίου για την Capital Ship

Νέα παραλαβή πλοίου για την Capital Ship

574
Νέα παραλαβή πλοίου για την Capital Ship

Η Capital Ship Management Corp. ανακοίνωσε την παραλαβή του Capesize M/V Amorito, χωρητικότητας 180.000 dwt, κατασκευής 2012 από τα κορεατικά ναυπηγεία της Sundong Shipbuilding & Marine Engineering Co. Ltd.

Επίσης, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι έλαβε το Πιστοποιητικό Ασφάλειας Ποιότητας (LRQA) από τον οίκο Lloyd’s για το 2015 για τα αποτελέσματα που πέτυχε σχετικά με την περιβαλλοντική πολιτική της. Το πιστοποιητικό αφορά τη λειτουργία του στόλου που διαχειρίζεται η εταιρεία σε σχέση με τις εκπομπές ρύπων των πλοίων σε φόρτωση και ιδιαιτέρως αξιολογούνται η ακρίβεια και η αξιοπιστία των δεδομένων των εξής αερίων: διοξείδιο του άνθρακα, μονοξείδιο του άνθρακα, νιτρικά οξέα και θειικά οξέα.

Η διαδικασία της πιστοποίησης έγινε βάσει των ISAE 3000 και ISAE 3410, σύμφωνα με το πρότυπο AA1000AS, το οποίο εξετάζει τη σύνθεση, τη σημαντικότητα και την αξιοπιστία των δεδομένων.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.