Αθρόα η συμμετοχή του κοινού στον πλου της Τριήρους

Αθρόα η συμμετοχή του κοινού στον πλου της Τριήρους

174
Αθρόα η συμμετοχή του κοινού στον πλου της Τριήρους

Το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού με ανακοίνωσή το, ευχαριστεί το κοινό για το μεγάλο ενδιαφέρον και την ανταπόκριση που επέδειξε στο κάλεσμά του, να συμμετάσχει από τη θέση του κωπηλάτη, στον ολιγόωρο πλου της Τριήρους ΟΛΥΜΠΙΑΣ στις προσβάσεις του Φαληρικού Όρμου. Η ευρύτατη ανταπόκριση του κόσμου, η στήριξη του και η θέρμη με την οποία περιέβαλε την εν λόγω πρωτοβουλία του ΓΕΝ, εμψυχώνει τα στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού στο έργο που καλούνται να επιτελέσουν.
Λόγω της αθρόας συμμετοχής του κοινού, η οποία είχε ως αποτέλεσμα την υπερκάλυψη των προβλεπόμενων θέσεων σε χρονικό διάστημα λιγότερο του εικοσιτετραώρου, σας γνωρίζουμε ότι από αυτή τη στιγμή η διαδικασία υποβολής δηλώσεων συμμετοχής στην εν λόγω δράση περατούται.
Με σκοπό την καλύτερη κάλυψη των αιτήσεων συμμετοχής θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 24 Ιουλίου 2016 δύο πλόες αντί του ενός ως ακολούθως:
Πρώτος Πλους από 10:00 έως 11:30
Δεύτερος Πλους από 12:00 έως 13:30
Οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν για την επιλογή τους, καθώς και για περαιτέρω λεπτομέρειες που αφορούν στον πλου, μέσω αποστολής ηλεκτρονικού μηνύματος.
Λόγω του ιδιαίτερα υψηλού αριθμού αιτήσεων συμμετοχής στον πλου, το όλο εγχείρημα θα επαναληφθεί την Κυριακή 28 Αυγούστου 2016 και οι δηλώσεις συμμετοχής θα αιτηθούν μέσω νεότερης ανακοίνωσης.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.