Πώληση του F/B ΔΙΑΓΟΡΑΣ στην εταιρεία «AFRICA MOROCCO LINKS»

Πώληση του F/B ΔΙΑΓΟΡΑΣ στην εταιρεία «AFRICA MOROCCO LINKS»

537
Πώληση του F/B ΔΙΑΓΟΡΑΣ στην εταιρεία «AFRICA MOROCCO LINKS»

Η Attica Group (Attica) ανακοίνωσε ότι στο πλαίσιο κάλυψης των λειτουργικών αναγκών της γραμμής Tanger Med (Μαρόκο) – Algeciras (Ισπανία) από την εταιρεία «AFRICA MOROCCO LINKS» – (AML), στην οποία η Attica θα συμμετάσχει με ποσοστό 49%, επετεύχθη συμφωνία μεταξύ της Attica και της AML, για την πώληση του πλοίου «ΔΙΑΓΟΡΑΣ» στην AML και την επαναγορά του από την Attica μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους, έναντι ισόποσου τιμήματος.
Η εταιρεία ενημερώνει το επιβατηγό κοινό ότι οι δρομολογιακές υποχρεώσεις του «ΔΙΑΓΟΡΑΣ» για το 2016 στις γραμμές του Αιγαίου, έχουν ήδη καλυφθεί με μεταδρομολογήσεις άλλων πλοίων του Ομίλου.
Να σημειωθεί ότι η Attica Group, θυγατρική εταιρία του Ομίλου Marfin Investment Group (MIG), του μεγαλύτερου επενδυτικού ομίλου στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και η Τράπεζα «BMCE Bank Of Africa Group» («BMCE») του Μαρόκου, ανακοίνωσαν προ ολίγων ημερών την επίτευξη συμφωνίας για την εκμετάλλευση θαλασσίων γραμμών μεταξύ του Μαρόκου και της ηπειρωτικής Ευρώπης, μέσω της σύστασης μίας νέας εταιρείας, της «AFRICA MOROCCO LINKS».
Η Attica Group θα συμμετέχει στη νέα εταιρεία με ποσοστό 49%, ενώ 51% θα ελέγχεται από Μαροκινούς μετόχους, με κύριο μέτοχο την BMCE.

Φωτό: www.bluestarferries.gr

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.