Διασυλλογικός αγώνας OPTIMIST με την επωνυμία «My First Race»

Διασυλλογικός αγώνας OPTIMIST με την επωνυμία «My First Race»

101
Διασυλλογικός αγώνας OPTIMIST με την επωνυμία «My First Race»

Ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Άγιος Κοσμάς (ΝΑΟΑΚ) και ο Ναυτικός Όμιλος Αλίμου (Ν.Ο.Α) διοργάνωσαν στις εγκαταστάσεις τους τον διασυλλογικό αγώνα OPTIMIST με την επωνυμία «My First Race» στις 28 και 29 Μαΐου 2016.
Ο αγώνας αφορούσε αρχάριους αθλητές και αθλήτριες που λάμβαναν μέρος σε αγώνες για πρώτη φορά .
Οι νεαροί αθλητές/τριες παρότι αρχάριοι στο άθλημα της ιστιοπλοΐας έδειξαν υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης , ευγενική άμιλλα και αυτοσυγκέντρωση , παράγοντες απαραίτητοι για τη συνέχιση μιας διαδρομής προς την ολοκλήρωση τους σαν αυριανοί πρωταθλητές.
Στον αγώνα συμμετείχαν δεκάδες αθλητές/τριες από αρκετούς ομίλους της περιφέρειας Αττικής οι οποίοι στο τέλος των αγώνων συμμετείχαν και διασκέδασαν στις όμορφες και κατάλληλα διαμορφωμένες εγκαταστάσεις του ΝΑΟΑΚ .
Οι πρόεδροι των ΔΣ του ΝΑΟΑΚ Γεώργιος Παναγιώτου και του ΝΟΑ Λάζαρος Πάνου στη γιορτή που παρασχέθηκε προς τιμήν των νεαρών αθλητών/τριών, αφού ευχαρίστησαν τους συμμετέχοντες ομίλους, τους προπονητές , τους συνοδούς και κυρίως τους αθλητές/τριες ευχήθηκαν καλή αγωνιστική συνέχεια και πρόοδο στη ζωή τους.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.