Δείτε την έξοδο από το ναυπηγείο ενός mega yacht μήκους 106 μέτρων

Δείτε την έξοδο από το ναυπηγείο ενός mega yacht μήκους 106 μέτρων

1901
Δείτε την έξοδο από το ναυπηγείο ενός mega yacht μήκους 106 μέτρων

To 106 μέτρων mega yacht «project Mistral» εξήλθε το Σάββατο 16 Απριλίου από τις εγκαταστάσεις των ναυπηγείων Lürssen στο Rendsburg της Γερμανίας. Το εξαιρετικά μοντέρνο στην εμφάνιση mega yacht είναι κατασκευασμένο από χάλυβα και αλουμίνιο, διαθέτει πέντε καταστρώματα και θεωρείται ένα από μεγαλύτερα γιοτ του κόσμου.
Ο ιδιοκτήτης του νέου πολυτελούς γιοτ δεν έχει γίνει ακόμα γνωστός, αν και από τα γερμανικά ναυπηγεία λέγεται ότι το γιοτ θα κατευθυνθεί προς τη Μέση Ανατολή, όπου και θα πραγματοποιεί τα ταξίδια του.
Αξίζει να σημειωθεί ότι μέσα στο τρέχον έτος αναμένεται να παραδοθούν από τα ναυπηγεία Lürssen δύο ακόμα mega yachts. Το πρώτο φέρει το όνομα «project Jupiter» και θα έχει μήκος 120 μέτρα και το δεύτερο υπό το όνομα «project Thor» θα έχει μήκος 74 μέτρα.
Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να παρακολουθήσετε την έξοδο του 106 μέτρων mega yacht «project Mistral» από τις εγκαταστάσεις των ναυπηγείων Lürssen.
Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=rbNcGHbGnqo

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.