Εκδήλωση βραβεύσεων της ΕΕΕ

Εκδήλωση βραβεύσεων της ΕΕΕ

253
Εκδήλωση βραβεύσεων της ΕΕΕ
Η φωτογραφία είναι από την περσινή εκδήλωση της ΕΕΕ

Tην Τρίτη 10 Μαΐου 2016 θα πραγματοποιηθούν στα γραφεία της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών (ΕΕΕ), οι παρακάτω εκδηλώσεις:
α. Ετήσια βράβευση των δύο συνταξιούχων ναυτικών έτους 2012 με την μεγαλύτερη θαλάσσια υπηρεσία επί ποντοπόρων πλοίων άνω των 4.500 dwt.
β. Απονομή της υποτροφίας που έχει θεσπισθεί από την ΕΕΕ στη μνήμη Αντωνίου Χανδρή, για μεταπτυχιακές σπουδές σε επίπεδο Master και σε ειδικότητα του ναυτιλιακού κλάδου, σε Πανεπιστήμιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης εκτός Ελλάδος
γ. Απονομή της υποτροφίας που χορηγεί η κα. Ειρήνη Νταϊφά, στη μνήμη του πατέρα της Σταύρου Α. Νταϊφά για μεταπτυχιακές σπουδές σε τομείς σχετιζόμενους με τη ναυτιλία σε Πανεπιστήμια της Ευρωπαϊκής Ένωσης εκτός Ελλάδας
δ. Απονομή της υποτροφίας που έχει θεσπισθεί από την εταιρεία NEPTUNE LINES στη μνήμη του ιδρυτή της Νικολάου Τραυλού, για μεταπτυχιακές σπουδές σε τομείς σχετιζόμενους με τη ναυτιλία σε Πανεπιστήμια της Ευρωπαϊκής Ένωσης εκτός Ελλάδας.
ε. Απονομή της υποτροφίας που έχει θεσπισθεί από το Lloyd’s Register Foundation, για μεταπτυχιακές σπουδές προδιδακτορικού επιπέδου σε τομείς σχετιζόμενους με τη ναυτιλία σε διεθνώς αναγνωρισμένα Πανεπιστήμια του εξωτερικού.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.