Στις 5 Απριλίου η Delta Air Lines συνδέει την Αθήνα με...

Στις 5 Απριλίου η Delta Air Lines συνδέει την Αθήνα με το αεροδρόμιο John F. Kennedy της Νέας Υόρκης

425
Στις 5 Απριλίου η  Delta Air Lines συνδέει την Αθήνα με το αεροδρόμιο John F. Kennedy της Νέας Υόρκης

Η Delta Air Lines επαναφέρει από τις 5 Απριλίου 2016, το απευθείας δρομολόγιο που συνδέει την Αθήνα με το αεροδρόμιο John F. Kennedy της Νέας Υόρκης. Η αμερικάνικη αεροπορική εταιρεία συμπληρώνει φέτος 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα, και από την εναρκτήρια πτήση της την 1η Νοεμβρίου του 1991 έως σήμερα, έχει μεταφέρει περισσότερους από 1,5 εκατομμύρια επιβάτες μεταξύ της Αθήνας και των Ηνωμένων Πολιτειών.
Το συγκεκριμένο δρομολόγιο της Delta φέτος θα ξεκινήσει από τις 5 Απριλίου, 2016, με μια πτήση καθημερινά, ενώ την περίοδο αυξημένης ταξιδιωτικής ζήτησης, μεταξύ 17 Ιουνίου και τέλος Σεπτεμβρίου 2016, θα προστεθεί μια επιπλέον πτήση η οποία θα πραγματοποιείται επίσης σε καθημερινή βάση. Η συμβολή της Delta Air Lines στην ελληνική αγορά αναγνωρίστηκε πρόσφατα από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, ο οποίος στο πλαίσιο του 16ου Συνεδρίου Μάρκετινγκ Αεροπορικών Εταιρειών απένειμε στη Delta τιμητική διάκριση στην κατηγορία «Ταχύτερα αναπτυσσόμενες αεροπορικές εταιρείες – Εποχιακά μη ευρωπαϊκά δρομολόγια”.
Και οι δύο πτήσεις θα πραγματοποιούνται με αεροσκάφη τύπου Airbus A330 και Boeing 767, τα οποία είναι εξοπλισμένα με Wi-Fi, έτσι ώστε οι επιβάτες να έχουν τη δυνατότητα σύνδεσης στο διαδίκτυο ακόμα και στα 30.000 πόδια. Από το αεροδρόμιο John F. Kennedy της Νέας Υόρκης-JFK οι ταξιδιώτες μπορούν εύκολα να συνεχίσουν σε περισσότερους από 60 προορισμούς, συμπεριλαμβανομένων του Λος Άντζελες, του Ορλάντο και του Σαν Φρανσίσκο.
Τα αεροσκάφη που εκτελούν τις πτήσεις της Delta προς την Αθήνα διαθέτουν πλήρως ανακλινόμενα καθίσματα που μετατρέπονται σε επίπεδα κρεβάτια και παρέχουν άμεση πρόσβαση στο διάδρομο. Οι εν πτήσει παροχές περιλαμβάνουν σετ λευκών ειδών Westin Heavenly Inflight Bedding από την Westin Hotels&Resorts και κιτ προϊόντων προσωπικής φροντίδας και υγιεινής με την υπογραφή της TUMI που περιλαμβάνει προϊόντα MALIN + GOETZ. Οι επιβάτες της κατηγορίας Delta One μπορούν να απολαύσουν μεγάλη ποικιλία γαστρονομικών προτάσεων με εποχικές γεύσεις, σε συνδυασμό με μια λίστα κρασιών επιλεγμένη αποκλειστικά για την Delta από τη διάσημη σομελιέ, Andrea Robinson.
Οι ταξιδιώτες που πετούν με Delta Comfort +, την προνομιακή οικονομική θέση της Delta, απολαμβάνουν έως και 10 εκατοστά επιπλέον χώρο για τα πόδια, δυνατότητα κλίσης της πλάτης του καθίσματος έως και 50% περισσότερο σε σχέση με τα καθίσματα της Main Cabin, καθώς και προτεραιότητα κατά την επιβίβαση. Σε όλο το αεροσκάφος, όλοι οι επιβάτες έχουν δυνατότητα πρόσβασης στην on-demand υπηρεσία ψυχαγωγίας και σε ασύρματο δίκτυο Wi-Fi. Οι πτήσεις της Delta Air Lines από και προς την Αθήνα, θα πραγματοποιούνται μέσω των συνεργαζόμενων εταιρειών Air France KLM.
Οι ταξιδιώτες που επιθυμούν να κάνουν κράτηση σε μία από τις απευθείας πτήσεις της Delta Air Lines προς τις ΗΠΑ μπορούν να επικοινωνήσουν με την εξειδικευμένη oμάδα κρατήσεων της εταιρείας στο 211-1809475, να επισκεφθούν την ιστοσελίδα delta.com ή να απευθυνθούν στον ταξιδιωτικό τους πράκτορα.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.