Ανακοίνωση YNA για την παραχώρηση της παραθαλάσσιας ζώνης των Λιπασμάτων

Ανακοίνωση YNA για την παραχώρηση της παραθαλάσσιας ζώνης των Λιπασμάτων

82
Ανακοίνωση YNA για την παραχώρηση της παραθαλάσσιας ζώνης των Λιπασμάτων

Με αφορμή όσα ανακοινώθηκαν κατά τη συνέντευξη Τύπου, για την παραχώρηση της παραθαλάσσιας ζώνης των Λιπασμάτων, από τον αντιπεριφερειάρχη Πειραιά, Γιώργο Γαβρίλη & το δήμαρχο Κερατσινίου – Δραπετσώνας Χρήστο Βρεττάκο, το υπουργείο Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση:
«Κατανοούμε απόλυτα την επιθυμία του αντιπεριφερειάρχη Πειραιά Γιώργου Γαβρίλη και του δημάρχου Κερατσινίου-Δραπετσώνας Χρήστου Βρεττάκου για την κατά το δυνατόν ταχύτερη ολοκλήρωση της παραχώρησης της παραθαλάσσιας έκτασης των Λιπασμάτων στο Δήμο Κερατσινίου – Δραπετσώνας. Αυτή είναι όχι μόνο η επιθυμία, αλλά και η διακηρυγμένη βούληση και απόφαση της Κυβέρνησης, την υλοποίηση της οποίας – όπως όλοι γνωρίζουν – έχουμε δρομολογήσει. Όλοι επίσης γνωρίζουν ότι η δικαίωση πολύχρονων αγώνων του λαού της Δραπετσώνας γίνεται πράξη, με την εγγύηση και των προσωπικών πρωτοβουλιών του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.
Οι προτάσεις που σήμερα παρουσιάστηκαν έχουν αποτελέσει αντικείμενο διαβούλευσης, το αποτέλεσμα της οποίας ήταν ότι δεν αποτελούν προσφορότερη λύση από εκείνη, που ήδη υλοποιεί η Κυβέρνηση.
Ο προσανατολισμός παραμένει αταλάντευτος. Η έκταση των Λιπασμάτων θα αποδοθεί το συντομότερο δυνατόν στο λαό της Δραπετσώνας, του Κερατσινίου και του ευρύτερου Πειραιά. Με πνεύμα συνεργασίας ας βοηθήσουμε όλοι στη γρήγορη υλοποίηση».

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.