Δείτε σε βίντεο το εντυπωσιακό νέο πλοίο μεταφοράς LNG της ισπανικής εταιρείας...

Δείτε σε βίντεο το εντυπωσιακό νέο πλοίο μεταφοράς LNG της ισπανικής εταιρείας «Reganosa»

679
Δείτε σε βίντεο το εντυπωσιακό νέο πλοίο μεταφοράς LNG της ισπανικής εταιρείας «Reganosa»

Δείτε σε ένα εντυπωσιακό βίντεο το νέο πλοίο μεταφοράς υγροποιημένου φυσικού αερίου της ισπανικής εταιρείας «Reganosa», η οποία έχει έδρα την πόλη Λα Κορούνια στην βορειοδυτική Ισπανία. Η «Reganosa» παρέχει υπηρεσίες αποθήκευσης καθώς και μεταφοράς υγροποιημένου φυσικού αερίου (LNG).
Το νέο πλοίο μεταφοράς υγροποιημένου φυσικού αερίου της «Reganosa» είναι ειδικώς σχεδιασμένο για να κινείται με υγροποιημένο φυσικό αέριο και, βεβαίως, για να μεταφέρει μία συνολική ποσότητα 10.000 m3 LNG, 2.000 περισσότερα m3 από ό,τι είχε αρχικώς είχε σχεδιαστεί.
Η ευελιξία του πλοίου του επιτρέπει να κινείται με ασφάλεια στις ακτές της Γαλικίας και να φτάνει επίσης σε πολλά λιμάνια με δύσκολη πρόσβαση σε περιοχές της βόρειας Ευρώπης αλλά και των Καναρίων Νήσων, ενώ σε περίπτωση που χρειαστεί μπορεί ακόμα και εν πλω να προμηθεύει με φυσικό αέριο άλλα πλοία.
Μπορείτε να δείτε το πλοίο μεταφοράς LNG της «Reganosa», με μία άκρως εντυπωσιακή παρουσίαση όλων των τεχνικών του χαρακτηριστικών και δυνατοτήτων, στο βίντεο που ακολουθεί.
Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ.

Φωτό: CanalGHENOVA/YouTube

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.