H απονομή του θυρεού του Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης

H απονομή του θυρεού του Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης

1038
H απονομή του θυρεού του Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης

Τον θυρεό του Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης απένεμε ο Κεντρικός Λιμενάρχης, πλοίαρχος Νικόλαος Κλιάκας, στον διευθύνοντα σύμβουλο, Δημήτρη Μακρή, τιμής ένεκεν για την υποστήριξη που παρέχει η ΟΛΘ ΑΕ στις ανάγκες της υπηρεσίας.
«Με την απονομή της διάκρισης αυτής θέλουμε να ευχαριστήσουμε την ΟΛΘ ΑΕ για την ουσιαστική συνεργασία και την άμεση βοήθεια που μας παρείχε για την επισκευή των σκαφών της υπηρεσίας, που θα βελτιώσουν σημαντικά τις δυνατότητές μας για αστυνόμευση του Λιμένα Θεσσαλονίκης», ανέφερε ο κ. Κλιάκας.
Από την πλευρά του, ο κ. Μακρής ευχαρίστησε τον Κεντρικό Λιμενάρχη και μέσω αυτού τον αρχηγό του Λιμενικού Σώματος και πρόσθεσε: «Ο ρόλος του Κεντρικού Λιμεναρχείου για τη λειτουργία του Λιμένος είναι κομβικός. Η σχέση μας είναι ουσιαστική για την ανάπτυξή του και τη βελτίωση των υπηρεσιών που παρέχει η ΟΛΘ ΑΕ και σταθερή επιδίωξή μας είναι να έχει δημιουργικό και μόνιμο χαρακτήρα».

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.