H εκδήλωση «Turbocharger Dinner Event» της MAN Diesel & Turbo Hellas

H εκδήλωση «Turbocharger Dinner Event» της MAN Diesel & Turbo Hellas

151
H εκδήλωση «Turbocharger Dinner Event» της MAN Diesel & Turbo Hellas

Την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015, η MAN Diesel & Turbo Hellas σε συνεργασία με το τμήμα της Global Organization Turbocharger πραγματοποίησε με επιτυχία την εκδήλωση «Turbocharger Dinner Event» αφιερωμένη στην Ελληνική Ναυτιλιακή Αγορά στην ολοκαίνουρια PrimeServ Academy Piraeus.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν 45 πελάτες της MAN Diesel & Turbo Hellas συμπεριλαμβανομένων των Τεχνικών Διευθυντών ορισμένων εκ των μεγαλύτερων ελληνικών ναυτιλιακών εταιρειών.
Ο εναρκτήριος χαιρετισμός έγινε από τον κ. Διονύση Χριστοδουλόπουλο, Διευθύνoντα Σύμβουλο της MAN Diesel & Turbo Hellas, ο οποίος επισήμανε την επέκταση των turbocharger στον ελλαδικό χώρο και τη σημασία που δίνει η MAN Diesel & Turbo Hellas στην παροχή σχετικής εκπαίδευσης.
Στην εκδήλωση συμμετείχαν και εκφώνησαν ομιλία και ο κ. Dirk Balthasar – Head of Sales and Promotion, Turbocharger, ο κ. Γεώργιος Δρόσος – Head of Marine New Sales and Promotion, ο κ. Sephardim Koblenz – Head of Marketing, Turbocharger και ο κ. Klaus-Peter Ebel – Head of Technical Service, Turbocharger.

IMG_1720

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.