Η Damen παραδίδει το 3ο ferry για το 2015 στη Νότιο Κορέα

Η Damen παραδίδει το 3ο ferry για το 2015 στη Νότιο Κορέα

124
Η Damen παραδίδει το 3ο ferry για το 2015 στη Νότιο Κορέα

Έχοντας ήδη πραγματοποιήσει την παράδοση 2 ferry κατά τη διάρκεια του έτους στη Νότια Κορέα, ο Ολλανδικός κολοσσός επισφραγίζει την κυριαρχία του στη συγκεκριμένη αγορά παραδίδοντας πριν λίγες μέρες και το 3ο πορθμείο σε τοπικούς διαχειριστές.

Αν και τα 3 πλοία διαφέρουν σε τεχνικά χαρακτηριστικά ανάλογα με τις απαιτήσεις του εκάστοτε πελάτη, και τα 3 έχουν τη δυνατότητα να μεταφέρουν 450 επιβάτες και να πλεύσουν με ταχύτητες που ξεπερνούν τους 35 κόμβους. Τα βασικά χαρακτηριστικά της συγκεκριμένης σειράς πλοίων (DFFe) που κάνουν να ξεχωρίζουν από το υπόλοιπο σύνολο είναι η χαμηλή κατανάλωση καύσιμων καθώς και η άψογη συμπεριφορά του πλοίου, ένα χαρακτηριστικό απαραίτητο για τα πλοία που ναυσιπλοούν στη σχετικά απρόβλεπτη θάλασσα της Ανατολικής Κορέας.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα παραπάνω πλοία παραδόθηκαν μέσα σε 3 μήνες από την υπογραφή του συμβολαίου παράδοσης, γεγονός το οποίο υπογραμμίζει τη δυνατότητα του ομίλου για τη διατήρηση “stock” πλοίων σε στρατηγικά σημεία ανά τον πλανήτη.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από την τελευταία παράδοση του Ομίλου στην Ν.Κορέα, το ferry Queen Star 2:

 

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.