Εmirates: 8 πτήσεις την ημέρα από Λονδίνο για Ντουμπάι με Α380

Εmirates: 8 πτήσεις την ημέρα από Λονδίνο για Ντουμπάι με Α380

118
Εmirates: 8 πτήσεις την ημέρα από Λονδίνο για Ντουμπάι με Α380

H Emirates ανακοίνωσε την έναρξη από την 1η Ιανουαρίου του 2016, οκτώ καθημερινών πτήσεων από το Λονδίνο προς το Dubai oΙ οποίες πλέον θα εκτελούνται αποκλειστικά με τα δημοφιλή Airbus Α380. Η συγκεκριμένη στρατηγική κίνηση της Emirates αναδεικνύει την εταιρεία ως το μεγαλύτερος διεθνή αερομεταφορέα που δρομολογεί αεροσκάφη Α380 στη βρετανική πρωτεύουσα.
Σε συνδυασμό με τα καθημερινά δρομολόγια με A380 της αεροπορικής εταιρείας στο Μάντσεστερ, η Emirates θα προσφέρει 70 πτήσεις την εβδομάδα με A380 στο Ηνωμένο Βασίλειο, περισσότερα από οποιαδήποτε άλλη χώρα του δικτύου της Emirates. Η τρίτη καθημερινή πτήση με A380 προς το αεροδρόμιο του Λονδίνου Gatwick σημαίνει ότι οι ταξιδιώτες προς και από το Λονδίνο μπορούν να απολαύσουν τις εξαιρετικά καινοτόμες υπηρεσίες που προσφέρει το A380 σε κάθε πτήση,” δήλωσε ο Hubert Frach, η Emirates Divisional Senior Vice President, Commercial Operations Δύση. Τα τελευταία πέντε χρόνια η εταιρεία έχει αύξηση τις προσφερόμενες θέσεις της προς το Λονδίνο κατά 25% ενώ οι εβδομαδιαίες πτήσεις εκτός από τα αεροδρόμια του Λονδίνου Χίθροου, και Gatwick, προς τα αεροδρόμια του Μπέρμιγχαμ, του Μάντσεστερ, του Νιουκάσλ και της Γλασκώβης φτάνουν τις 119 εβδομαδιαίως.
Η Emirates προσφέρει σήμερα προς 35 προορισμούς σε όλο το δίκτυο τη δυνατότητα ταξιδιού με το υπερσύγχρονο και γιγαντιαίο Α380, ενώ η Κοπεγχάγη θα είναι από 1ης Δεκεμβρίου ο νέος προορισμός που το συγκεκριμένο αεροσκάφος θα εκτελεί τακτικές πτήσεις προς Ντουμπάι.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.