Nέα έκδοση (r9) Τask Αssistant® “Document Management”

Nέα έκδοση (r9) Τask Αssistant® “Document Management”

131
Nέα έκδοση (r9)  Τask Αssistant® “Document Management”

H Ulysses Systems – από τις κυριότερες εταιρείες παγκοσμίως στη ανάπτυξη λογισμικού Ναυτιλίας- μόλις ανήγγειλε την νέα έκδοση (R9) DOCUMENT MANAGEMENT, μέρους τoυ ολοκληρωμένης σουίτας λογισμικού (Suite) ναυτιλιακής διαχείρισης, του γνωστού TASK ASSISTANT®.

Το TASK ASSISTANT® DOCUMENT MANAGEMENT είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα:

Διαχείρισης κάθε είδους εγγράφων, φορμών & Manuals (Corporate Documentation)

Διαχείρισης των εταιρικών διαδικασιών (Business Processes) της ναυτιλιακής επιχείρησης και του στόλου της, με ενσωματωμένους μηχανισμούς αυτοματοποίησης (Business Automation) και ειδοποίησης (Alerts).

Eξαγωγής αναφορών (Reporting) στο πλαίσιο αναγκών HSQE και γενικότερων διοικητικών (Administration).

Το TASK ASSISTANT® DOCUMENT MANAGEMENT, που πρωτοεκδόθηκε το 1998, δεν έχει αλλάξει σημαντικά στην πρόσφατη έκδοσή του (R9) έναντι της αρχικής. O κ. Δημήτρης Λύρας τονίζει: «.. πολλές χιλιάδες εργατο-ώρες αφιερώνονται σταθερά επί δεκαεπτά χρόνια σε βελτιώσεις που κάνουν το προϊόν να ταιριάζει ιδανικά στο ναυτιλιακό περιβάλλον…».

Το TASK ASSISTANT® DOCUMENT MANAGEMENT, ως μέρος της ολοκληρωμένης σουίτας λογισμικού (Task Assistant® Suite) ναυτιλιακής διαχείρισης -εταιρείας & στόλου- συμπληρώνεται με τα συστήματα TASK ASSISTANT®  για PMS, PROCUREMENT και CREWING καθώς και μια σειρά πρόσθετων εφαρμογών όπως STOCK MGT, BUDGETING, CERTIFICATES και αρκετά ακόμη.

 

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.