Dorian LPG και BW LPG ξανά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων;

Dorian LPG και BW LPG ξανά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων;

198
Dorian LPG και BW LPG ξανά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων;

H Dorian LPG, συμφερόντων του Γιάννη Κ. Χατζηπατέρα, φαίνεται πως δεν έχει κλείσει διά παντός την πόρτα στην πρόταση για την εξαγορά της από την νορβηγική BW LPG, η οποία κατατέθηκε τον περασμένο Ιούνιο και περιλάμβανε την ανταλλαγή μετοχών.

Πιο συγκεκριμένα, η ελληνικών συμφερόντων εταιρεία εξέδωσε ανακοίνωση την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου θέλοντας με αυτό τον τρόπο να απαντήσει στα δημοσιεύματα γύρω από το εν λόγω ζήτημα.

Έτσι λοιπόν στην συγκεκριμένη ανακοίνωση αναφέρεται ότι έχει πραγματοποιηθεί πληθώρα συναντήσεων μεταξύ των μελών των Δ.Σ των δύο εταιρειών στις οποίες η Dorian έχει ζητήσει πληροφορίες σχετικά με την καθαρή αξία του ενεργητικού της BW. Παράλληλα μέσω της ανακοίνωσης η Dorian σχολιάζει με αυστηρό ύφος ότι η BW παραπλανεί ουσιαστικά τους μετόχους της αποκρύπτοντάς τους τα γεγονότα που έχουν μεσολαβήσει όλο αυτό το διάστημα και τονίζει ότι εξετάζει την πρόταση της BW LPG στην οποία θα απαντήσει εν ευθέτω χρόνω.

Φωτό: dorianlpg.com

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.