H Yang Ming καλωσορίζει 10 νέα πλοία

H Yang Ming καλωσορίζει 10 νέα πλοία

130
H Yang Ming καλωσορίζει 10 νέα πλοία

Η Yang Ming ανακοίνωσε ότι έχει προβεί σε παραγγελία για δέκα containerships, χωρητικότητας 2.800 TEUs έκαστο, τα οποία θα ναυπηγηθούν από την ταϊβανέζικη CSBC Corporation.

Με την παραλαβή των νέων πλοίων η Yang Ming στοχεύει προς την βελτίωση της ανταγωνιστικότητας του στόλου της, ενώ εκτιμά ότι θα μπορέσει συγχρόνως να ανταποκριθεί στη μελλοντική ζήτηση για μεσοπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες ναυλώσεις πλοίων.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ταϊβανέζικης εταιρείας μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων, η ταχεία ανάπτυξη που παρατηρείται σε αναδυόμενες αγορές της Ασίας θα ικανοποιηθεί από τα νέα containerships της εταιρείας τα οποία θα δραστηριοποιούνται στην εν λόγω περιοχή.

Τα νέα πλοία της Yang Ming, τα οποία θα ναυπηγηθούν με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος και την ενεργειακή αποδοτικότητα, αναμένεται να είναι έτοιμα προς παράδοση το δεύτερο τρίμηνο του 2020.

Φωτό: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.