Ακόμη μία επιτυχία στο ενεργητικό της Aegean Airlines

Ακόμη μία επιτυχία στο ενεργητικό της Aegean Airlines

133
Ακόμη μία επιτυχία στο ενεργητικό της Aegean Airlines

Η Aegean Airlines συνεχίζει να αποτελεί μια από τις αγαπημένες αεροπορικές εταιρίες των επιβατών απoσπώντας  τον τίτλο της καλύτερης περιφερειακής αεροπορικής εταιρείας της Ευρώπης για το 2018 στα Skytrax World Airline Awards, που αποτελούν παγκόσμιο σημείο αναφοράς για την αριστεία των αεροπορικών εταιρειών. Για όγδοη συνεχή χρονιά, η Aegean Airlines αποδεικνύει μέσα από έναν διεθνή θεσμό αναγνωρισμένης αξίας, ότι μια ελληνική εταιρία μπορεί να ξεχωρίσει, ανάμεσα σε 335 αεροπορικές εταιρίες, για την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα της και να συνεχίζει να κερδίζει στην έρευνα που διεξήχθη, υψηλή βαθμολογία από τους επιβάτες.

Σχολιάζοντας τη βράβευση της Aegean Airlines, ο κ. Edward Plaisted, CEO της Skytrax, δήλωσε: «Η Aegean Airlines έχει σημειώσει απίστευτη επιτυχία, καθώς ψηφίστηκε από τους επιβάτες ως η Καλύτερη Περιφερειακή Αεροπορική Εταιρεία της Ευρώπης, για όγδοη συνεχόμενη χρονιά. Η Aegean εξακολουθεί να παραμένει υψηλά στις προτιμήσεις των ταξιδιωτών, χάρη στην υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών του προσωπικού της, που υποστηρίζεται επιπλέον από ένα ισχυρό προσφερόμενο προϊόν για τον επιβάτη».

Ο κ. Δημήτρης Γερογιάννης, Διευθύνων Σύμβουλος της Aegean Airlines, δήλωσε: «Νιώθουμε μεγάλη τιμή που ψηφιστήκαμε από τους επιβάτες ως η Καλύτερη Περιφερειακή Αεροπορική Εταιρεία της Ευρώπης στο πλαίσιο των Skytrax World Airline Awards για το 2018. Το γεγονός ότι λαμβάνουμε αυτό το υψηλού κύρους βραβείο για όγδοη συνεχόμενη φορά, σημειώνοντας ρεκόρ, αποτελεί αναγνώριση του πάθους για προσφορά ποιοτικών υπηρεσιών των 3.100 υπαλλήλων μας και επιβεβαίωση της συνεχιζόμενης προσπάθειάς μας να θέσουμε τους επιβάτες μας στο επίκεντρο όλων όσων κάνουμε».

Στα τελικά αποτελέσματα της μεγαλύτερης έρευνας που πραγματοποιήθηκε την περίοδο Αυγούστου 2017 – Μαΐου 2018 (στα αγγλικά, στα ισπανικά και στα κινέζικα) καταμετρήθηκαν 20,36 εκατομμύρια συμμετοχές, ενώ συμμετείχαν επιβάτες από περισσότερες από 100 εθνικότητες. Η έρευνα κάλυψε 335 αερομεταφορείς.

Η βασική οδηγία προς τους ταξιδιώτες είναι να κάνουν τη δική τους, προσωπική επιλογή ως προς ποια αεροπορική εταιρεία θεωρούν καλύτερη, γι’ αυτό και τα Skytrax World Airline Awards είναι γνωστά ως τα «Βραβεία Επιλογής Επιβατών».

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.