Τίτλοι τέλους για την Travelplanet 24 και την Airtickets;

Τίτλοι τέλους για την Travelplanet 24 και την Airtickets;

201
Τίτλοι τέλους για την Travelplanet 24 και την Airtickets;

Φαίνεται να διαταράσσεται η λειτουργία των εταιρειών online κρατήσεων εισιτηρίων Travelplanet 24 και Airtickets, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετωπίζουν σημαντικές οικονομικές δυσκολίες οι εταιρείες με οφειλές που φτάνουν τα 70 εκατ. ευρώ χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο να κλείσουν  οριστικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες το εργατικό δυναμικό των εταιρειών Travel Planet 24 και Airtickets έχουν ενημερωθεί για την παύση των δραστηριοτήτων των συγκεκριμένων εταιρειών ενώ τους έχουν ήδη καταβληθεί αποζημιώσεις.

Να σημειωθεί ότι την περασμένη Τρίτη η Travelplanet 24 ανακοίνωσε μέσω Twitter ότι λόγω τεχνικού προβλήματος το τηλεφωνικό της κέντρο θα βρίσκεται προσωρινά εκτός λειτουργίας και πως καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε το πρόβλημα να αποκατασταθεί άμεσα.

Με ανακοίνωσή της η Aegean Airlines ανέφερε ότι «με αφορμή δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για πιθανές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν συγκεκριμένα διαδικτυακά ταξιδιωτικά γραφεία (Τravelplanet24 και Αirtickets), ότι η  συνολική έκθεση σε επίπεδο ομίλου εκτιμάται σήμερα σε ποσό που δεν ξεπερνά τα €400 χιλ.»

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.