Mega deal της Oldendorff Carriers με την Erma First

Mega deal της Oldendorff Carriers με την Erma First

628
Mega deal της Oldendorff Carriers με την Erma First

Προκειμένου να επιτύχει τη συμμόρφωση με τη Σύμβαση για τον έλεγχο και τη διαχείριση του θαλάσσιου έρματος και των ιζημάτων των πλοίων, η εταιρεία Oldendorff Carriers αποφάσισε να συνεργαστεί με την Erma First για την τοποθέτηση συστημάτων επεξεργασίας θαλάσσιου έρματος (Ballast Water Treatment Systems).

Επισημαίνεται ότι η Erma First η οποία εδρεύει στην Ελλάδα, εντυπωσίασε από την πρώτη στιγμή τους ανθρώπους της Oldendorff Carriers με τον επαγγελματισμό που έδειξε στην αντιμετώπιση των ερωτημάτων και ανησυχιών που προέκυπταν.

ERMA-FIRST-1309

Το σύστημα ERMA FIRST BWTS FIT έχει εγκριθεί από τον IMO και το USCG για όλους τους τύπους υδάτων. Παράλληλα, χαρακτηρίζεται από απλότητα, ευελιξία, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε περιπτώσεις αντλιών έρματος μεγαλύτερης ή μικρότερης ικανότητας, με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και μικρό περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

Ο Project Manager του Green Ships Department της Oldendorff Carriers, Niklas Richter δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είμαστε εντυπωσιασμένοι από τον επαγγελματισμό της ERMA FIRST και απόλυτα ικανοποιημένοι που θα συνεργαστούμε από κοινού για το BWTS project».

Από την πλευρά του, ο Κωνσταντίνος Σταμπεδάκης, Managing Director της Erma First δήλωσε: «Η συνεργασία με μια εταιρεία με τόσο υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό όπως η Oldendorff Carriers, αναβαθμίζει την ποιότητα του εξοπλισμού και των υπηρεσιών μας».

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.