Το ABB Turbocharging LifecycleCare η προτιμώμενη επιλογή για την Hellenic Seaways

Το ABB Turbocharging LifecycleCare η προτιμώμενη επιλογή για την Hellenic Seaways

285
Το ABB Turbocharging LifecycleCare η προτιμώμενη επιλογή για την Hellenic Seaways

Με περισσότερα από 20 πλοία τα οποία συνδέουν πάνω από 35 λιμάνια, το συμβόλαιο συντήρησης ABB Turbocharging LifecycleCare, αποτελεί την προτιμώμενη επιλογή για την Hellenic Seaways.

Η Hellenic Seaways επέλεξε μια νέα, ολοκληρωμένη πρόταση της ΑΒΒ, το ABB Turbocharging LifecycleCare  agreement, προκειμένου να μεγιστοποιήσει τον χρόνο λειτουργικότητας των μηχανών της, μειώνοντας το κόστος συντήρησης καθ’ όλη τη διάρκεια του συμβολαίου.

“Το συμβόλαιο ABB Turbocharging LifecycleCare  παρέχει τη δυνατότητα για την περιοδική και ευέλικτη συντήρηση των υπερπληρωτών (turbochargers), διασφαλίζοντας τη μέγιστη απόδοση και μειώνοντας παράλληλα την πιθανότητα δυσλειτουργιών που θα επηρέαζαν την λειτουργικότητα των μηχανών” δήλωσε ο κ. Rolf Bosma, Head of Service Sales της ABB Turbocharging.

Η συμφωνία καλύπτει 16 ΑΒΒ υπερπληρωτές (turbochargers) τύπου TPL 69-A30 που είναι τοποθετημένοι στα δύο επιβατηγά πλοία της Hellenic Seaways – Νήσος Χίος και Νήσος Μύκονος.

Καλύπτοντας τις εξατομικευμένες ανάγκες του πελάτη

Με ένα δίκτυο πλοίων τα οποία συνδέουν πάνω από 35 λιμάνια και με ένα μεγάλο όγκο κυκλοφορίας,- ιδιαίτερα σε περιόδους αιχμής-, καθυστερήσεις εξ αιτίας της μη λειτουργίας σημαντικών μερών της μηχανής των πλοίων, μπορεί να δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα για την Hellenic Seaways. Εν γένει η καθυστέρηση ενός πλοίου πιθανόν να βλάψει τη φήμη της εταιρείας και να προκαλέσει πρόσθετες απρόσμενες δαπάνες, όπως είναι οι αποζημιώσεις λόγω απαιτήσεων των επιβατών αλλά και από τυχόν άλλα έξοδα που προκύπτουν από την αναζήτηση εναλλακτικών τρόπων μεταφοράς για τους επιβάτες που έχουν καθυστερήσει.

Εκτός όμως από την μείωση του κόστους, η εύκολη πρόσβαση για υποστήριξη από εξειδικευμένους τεχνικούς, 24 ώρες το 24ωρο, επτά ημέρες την εβδομάδα, προσθέτει μια επιπλέον αξία στο συμβόλαιο συντήρησης ABB Turbocharging LifecycleCare.

Ποιότητα OEM και άμεση τεχνική υποστήριξη

Για να μπορέσει να προσφέρει μια εξατομικευμένη υποστήριξη, η ΑΒΒ συνεργάστηκε στενά με τη Hellenic Seaways κατά τη διάρκεια μιας λεπτομερούς αξιολόγησης των αναγκών της, έτσι ώστε να εξασφαλιστεί η ιδανική αλλά και συνεχής βελτιστοποίηση της απόδοσης του στόλου.

Για την ολοκλήρωση της πρότασης ελήφθησαν υπόψη οι ώρες λειτουργίας των υπερπληρωτών (turbochargers), οι ανάγκες του εξοπλισμού για συντήρηση, οι επισκέψεις στο χώρο ελλιμενισμού του πλοίου καθώς επίσης και οι περίοδοι αιχμής.

“Μία αρκετά ενισχυμένη συνεργασία με τους πελάτες διασφαλίζει στην ΑΒΒ βαθιά γνώση των επιχειρηματικών τους αναγκών, επιτρέποντας σε μία συνεχή αλλά και αξιόπιστη εξυπηρέτηση που όχι μόνο ανταποκρίνεται αλλά και στοχεύει σε αυτές’’ δήλωσε ο κ. Bosma, Head of Service Sales της ABB Turbocharging.

Ο κ. Σωτήρης Πατερομιχελάκης, Purchasing Manager της Hellenic Seaways, ανέφερε:

«Αυτό που καθιστά τη νέα συμφωνία που έχουμε υπογράψει πρόσφατα με την ABB πιο ελκυστική, είναι η εγγύηση ότι μέσα σε 20 ώρες μετά από ένα απρόβλεπτο συμβάν οι υπερπληρωτές (turbochargers) μπορούν να επανέλθουν σε λειτουργία». Ο χρόνος αυτός περιλαμβάνει τον χρόνο που χρειάζεται η ομάδα των μηχανικών της ΑΒΒ για την επίλυση του προβλήματος από τη στιγμή που θα έχουν βρεθεί στον τόπο του συμβάντος.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.