Η Eurowings εγκαινιάζει 16 νέα δρομολόγια από και προς την Ελλάδα

Η Eurowings εγκαινιάζει 16 νέα δρομολόγια από και προς την Ελλάδα

345
Η Eurowings εγκαινιάζει 16 νέα δρομολόγια από και προς την Ελλάδα

Συνεχίζοντας να επεκτείνει το δίκτυο της, η Eurowings, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη αεροπορική εταιρεία της Ευρώπης, παρουσιάζει το φετινό καλοκαίρι 16 νέα δρομολόγια από και προς την Ελλάδα, προσφέροντας έτσι συνολικά 66 δρομολόγια στη χώρα μας.

Η Κέρκυρα, το Ηράκλειο και η Κως θα εξυπηρετούνται με 4 νέα δρομολόγια ο κάθε προορισμός, η Ρόδος με 3 και η Ζάκυνθος με 1 νέο δρομολόγιο.

Επιπλέον η Eurowings αυτό το καλοκαίρι αυξάνει τη συχνότητα σε 6 υπάρχουσες πτήσεις προς την Ελλάδα. Ως αποτέλεσμα, η παρουσίαση της Eurowings στη χώρα μας για το έτος 2018 θα ενισχυθεί κατά 40% και σύμφωνα με τις προβλέψεις αναμένεται να μεταφέρει περισσότερους από 1,4 εκ. επιβάτες και πάνω από 300.000 επιπλέον τουρίστες στην Ελλάδα.

Όλα τα νέα δρομολόγια είναι ήδη διαθέσιμα στην ιστοσελίδα eurowings.com ή μέσω της εφαρμογής της Eurowings. Επίσης, μέσω της υπηρεσίας «ταξιδιωτικού πράκτορα» Eurowings Holidays στην ιστοσελίδα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν κράτηση για τις διακοπές τους με πολύ χαμηλό κόστος συνδυάζοντας τις νέες επιλογές πτήσεων με ελκυστικές προσφορές ξενοδοχείων.

Ο Markus Leopold, Ανώτερος Περιφερειακός Διευθυντής της Eurowings δήλωσε πως «είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι φέτος ενισχύουμε σημαντικά την παρουσία μας στην Ελλάδα. Σύμφωνα με τις προβλέψεις μας, η Eurowings το 2018 θα μεταφέρει 1,4 εκ. επιβάτες και περισσότερους από 300.000 επιπλέον τουρίστες στην Ελλάδα. Εκτιμάται δε, ότι η αναμενόμενη αύξηση της τουριστικής κίνησης από την ενίσχυση του δικτύου της Eurowings θα εξασφαλίσει τη δημιουργία πάνω από 1.000 νέων θέσεων εργασίας στη χώρα».

Ο Ivan Orec, Ανώτερος Διευθυντής Ανάπτυξης Δικτύου της Eurowings δήλωσε πως «θα συνεχίσουμε να ενισχύουμε την παρουσία μας στην Ελλάδα, όχι μόνο κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, αλλά και καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Καθώς εξελισσόμαστε σε έναν από τους μεγαλύτερους αερομεταφορείς χαμηλού κόστους, η Ελλάδα θα παραμείνει μια από τις κορυφαίες αγορές μας και αυτές οι τάσεις θα συνεχιστούν και στις επόμενες περιόδους».

Σημειώνεται πως η Eurowings αποτελεί γερμανική αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους, με έδρα το Dusseldorf, ενώ αποτελεί ακόμη θυγατρική εταιρεία του ομίλου Lufthansa.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.