Σεμινάρια της Woodward για κύριες και βοηθητικές μηχανές από την MAS

Σεμινάρια της Woodward για κύριες και βοηθητικές μηχανές από την MAS

227
Σεμινάρια της Woodward για κύριες και βοηθητικές μηχανές από την MAS

Η MAS Α.Ε., αποκλειστικός εμπορικός αντιπρόσωπος και κεντρικός διανομέας του οίκου Woodward στην Ανατολική Μεσόγειο, αποτελεί πλέον ένα διαπιστευμένο κέντρο εκπαίδευσης για τα προϊόντα Woodward.

Τα συγκεκριμένα σεμινάρια στόχο έχουν την εκπαίδευση σε θέματα ρυθμιστών στροφών των κύριων και βοηθητικών μηχανών των πλοίων. Απευθύνονται σε πρώτους μηχανικούς, superintended engineers, fleet managers και τεχνικούς διευθυντές, ενώ δεν απαιτείται προγενέστερη γνώση. Οι ομιλητές είναι τεχνικοί της MAS, με άριστες γνώσεις των μηχανών και ολοκληρωμένη εικόνα του μηχανοστασίου και συνεπώς των προβλημάτων που ενδεχομένως προκύπτουν από δυσλειτουργίες των ρυθμιστών στροφών και πώς αυτά επιλύονται.

Σύμφωνα μάλιστα με εκπρόσωπο της εταιρείας «τα σεμινάρια σκοπό έχουν να βοηθήσουν του συμμετέχοντες να αποκτήσουν μια ολοκληρωμένη γνώση για τον τρόπο που δουλεύει ένας ρυθμιστής στροφών πάνω στην μηχανή. Ξεκινώντας από την βασική θεωρία και τις απαραίτητες γνώσεις, στο τέλος των σεμιναρίων οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ικανότητα και τις γνώσεις να χειριστούν απλά θέματα (άρμοση / εξάρμοση πάνω στην μηχανή, ρυθμίσεις ενός ρυθμιστή, των μοχλικών και του αέρα ή του μοτέρ) έως και σύνθετα προβλήματα (εντοπισμός προβλημάτων, troubleshooting, emergency διορθώσεις κλπ) που προέρχονται από τον αυτοματισμό».

Τα σεμινάρια αποτελούνται από δυο μέρη, το θεωρητικό και αυτό της πρακτικής εξάσκησης (hands on training) και πραγματοποιούνται στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της MAS Α.Ε. Έχουν σχεδιαστεί ώστε να καλύπτουν συγκεκριμένη ύλη, αλλά μπορούν να προσαρμόστούν στις ανάγκες της εκάστοτε εταιρίας που επιθυμεί να τα παρακολουθήσει.

Ενδεικτική θεματολογία:
– Βασικές αρχές λειτουργίας ρυθμιστών στροφών
– Droop, isochronous, compensation, feedback (τι είναι και τί εξυπηρετούν)
– Εφαρμογές ρυθμιστών σε ηλεκτροπαραγωγά ζεύγη (διαχείριση φορτίου)
– UG και EG actuators κ.α.

Περισσότερες πληροφορίες για τους τύπους και την διάρκεια των σεμιναρίων μπορείτε να βρείτε στο maseurope.com ή μέσω email στο seminars@maseurope.com.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.