H Oldendorff Carriers επιλέγει τις λύσεις Fleet Xpress και Infinity Cube της...

H Oldendorff Carriers επιλέγει τις λύσεις Fleet Xpress και Infinity Cube της Navarino

250
H Oldendorff Carriers επιλέγει τις λύσεις Fleet Xpress και Infinity Cube της Navarino

Η εταιρεία Navarino ανακοίνωσε ότι η Oldendorff Carriers επέλεξε τις λύσεις Fleet Xpress και Infinity Cube για το στόλο της. Η πρόθεση της εταιρείας είναι τα εν λόγω συστήματα να εγκατασταθούν στα πλοία της μέσα στο 2018. Η εταιρεία Oldendorff Carriers είναι μία από τις κορυφαίες στον κόσμο ναυτιλιακές εταιρείες του κλάδου μεταφοράς χύδην ξηρού φορτίου, με 4.000 υπαλλήλους από 60 χώρες, 18 γραφεία παγκοσμίως, ενώ διαχειρίζεται ένα στόλο 700 πλοίων μεταφοράς χύδην ξηρού φορτίου.

Το Infinity Cube θα λειτουργεί σαν το κέντρο των δικτύων των πλοίων, παρέχοντας μια Active/Active πλατφόρμα, έναν εικονικό δίσκο, τη δυνατότητα διαχείρισης του δικτύου καθώς και ένα HUB για τον έλεγχο των cubes από μια κεντρική εφαρμογή web. To cube είναι ένα host για εφαρμογές που χρησιμοποιούν τα πλοία, όπως συστήματα διαχείρισης στόλου, εφαρμογές καιρού και χάρτες, που συλλέγει και αναφέρει δεδομένα χρηστών, επιτρέποντας στην Oldendorff να παρακολουθεί ενεργά όλο τον εξοπλισμό IT των πλοίων. Επιπλέον, το Cube θα διαχειρίζεται όλες τις επικοινωνίες των πληρωμάτων, τόσο την πρόσβαση στο διαδίκτυο όσο και τις υπηρεσίες τηλεφωνίας.

Ο κ. Thomas Weber, Διευθύνων Σύμβουλος της Oldendorff Carriers δήλωσε: “Επιλέξαμε τη Navarino επειδή αναζητούσαμε μια ικανή εταιρεία που θα μας βοηθήσει να λανσάρουμε ένα σύνθετο σύστημα σε σύντομο χρονικό διάστημα στο στόλο μας. Είμαστε πεπεισμένοι ότι βρήκαμε στη Navarino ένα συνεργάτη ο οποίος θα μας βοηθήσει να επιτύχουμε αυτόν το στόχο, αλλά και να αντιμετωπίσουμε τις μελλοντικές προκλήσεις στον τομέα των επικοινωνιών των πλοίων.”

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.