Επί τάπητος θέματα επικαιρότητας στη Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιά

Επί τάπητος θέματα επικαιρότητας στη Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιά

375
Επί τάπητος θέματα επικαιρότητας στη Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιά
Η Πρόεδρος της Ναυτιλιακής Λέσχης Πειραιώς κα Ειρήνη Στ. Νταϊφά κατά την βράβευση των 4 Διακεκριμένων Προέδρων μετά το γεύμα εργασίας. Από αριστερά ο κος Νικόλαος Τσάκος, ο κος Αναστάσιος Παπαγιαννόπουλος, ο κος Παναγιώτης Λασκαρίδης, & ο κος Ιωάννης Πλατσιδάκης.

Την Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2018, στην Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιά πραγματοποιήθηκε ένα ακόμα από τα καθιερωμένα Γεύματα Εργασίας στα οποία και αναλύονται θέματα της επικαιρότητας, αυτή την φορά με επίτιμους καλεσμένους ομιλητές, διακεκριμένους Προέδρους τεσσάρων Διεθνών Οργανισμών της Παγκόσμιας Ναυτιλίας.

Τους κυρίους Παναγιώτη Λασκαρίδη, Πρόεδρο της ECSA, Αναστάσιο Παπαγιαννόπουλο, Πρόεδρο της BIMCO, Ιωάννη Πλατσιδάκη, Πρόεδρο της INTERCARGO και Νικόλαο Τσάκο, Πρόεδρο της INTERTANKO.

Τα Μέλη είχαν την δυνατότητα να θέσουν ερωτήματα στους διακεκριμένους ομιλητές και να εμβαθύνουν στα θέματά τους, προκαλώντας συζητήσεις που διήρκεσαν μέχρι το απόγευμα.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.