Ιρανικό επιβατικό αεροσκάφος συνετρίβη

Ιρανικό επιβατικό αεροσκάφος συνετρίβη

157
Ιρανικό επιβατικό αεροσκάφος συνετρίβη

Συνετρίβη σήμερα το πρωί σε ορεινή περιοχή στο νοτιοδυτικό τμήμα του Ιράν αεροσκάφος της εταιρίας Aseman Airlines με 60 επιβάτες και 6μελές πλήρωμα, το οποίο πραγματοποιούσε εσωτερική πτήση, από την Τεχεράνη προς την πόλη Γιασούζ, στο νοτιοδυτικό τμήμα του Ιράν.

Σύμφωνα με το ιρανικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Tashnim όλοι οι επιβαίνοντες του ιρανικού αεροσκάφους έχασαν την ζωή τους.

Το αεροσκάφος τύπου ATR 72 της Aseman Airlines εξαφανίστηκε από τα ραντάρ 20 λεπτά μετά την απογείωσή του, περίπου στις 5 π.μ. τοπική ώρα. Το αεροπλάνο, σύμφωνα με δημοσίευμα του ΑΠΕ, συνετρίβη στην περιοχή Σαμιρόμ, περίπου 480 χλμ. νότια της Τεχεράνης.

Ελικόπτερο διάσωσης εστάλη στον σημείο της τραγωδίας, καθώς “λόγω της ορεινής μορφολογίας της περιοχής, δεν ήταν δυνατόν να σταλούν ασθενοφόρα”, δήλωσε ο κ. Μοτζαμπά Χαλεντί, εκπρόσωπος των υπηρεσιών πρώτων βοηθειών.

Φωτό: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.