Η Θεσσαλονίκη «έρχεται» πιο κοντά στον Περσικό Κόλπο

Η Θεσσαλονίκη «έρχεται» πιο κοντά στον Περσικό Κόλπο

266
Η Θεσσαλονίκη «έρχεται» πιο κοντά στον Περσικό Κόλπο

Από το προσεχές καλοκαίρι η flydubai εγκαινιάζει τις πτήσεις της από Ντουμπάι προς Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα, από τις 15 Ιουνίου 2018 ο χαμηλού κόστους αερομεταφορέας flydubai θα συνδέει απευθείας το Ντουμπάι, τη μεγαλύτερη πόλη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, με την Μακεδονία και την Θεσσαλονίκη. Σε εβδομαδιαία βάση θα πραγματοποιούνται τρεις πτήσεις.

Με την προσθήκη της Θεσσαλονίκης οι προορισμοί που εξυπηρετεί η flydubai σε κεντρική, ανατολική και νότια Ευρώπη θα ανέρχονται σε 16.

Εκτός της flydubai να σημειωθεί ότι και η Qatar Airways έχει ανακοινώσει ότι ξεκινά από τον ερχόμενο Μάρτιο απευθείας πτήσεις προς την Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα οι πτήσεις που θα συνδέουν την Ντόχα (Hamad International Airport) με την μακεδονική πρωτεύουσα θα ξεκινήσουν από τις 27 Μαρτίου 2018 και θα εκτελούνται με συχνότητα τεσσάρων πτήσεων σε εβδομαδιαία βάση. Οι πτήσεις θα εκτελούνται με αεροσκάφος Airbus A230.

Φωτό: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ EPA/ALI HAIDER

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.