Σεμινάριο με θέμα: «Σύγκριση Διαμεσολάβησης και Διαιτησίας»

Σεμινάριο με θέμα: «Σύγκριση Διαμεσολάβησης και Διαιτησίας»

253
Σεμινάριο με θέμα: «Σύγκριση Διαμεσολάβησης και Διαιτησίας»

Η Ελληνική Ένωση Διαμεσολαβητών ανακοινώνει ότι διοργανώνει, σε συνεργασία με την Ένωση για την Ναυτική Διαιτησία (Piraeus Association for Maritime Arbitration– PAMA) και την υποστήριξη του Institute of Chartered Shipbrokers – Greek Branch (ICS Greek Branch), σεμινάριο με θέμα: «ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ».

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί, την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018, από τις 4μ.μ. μέχρι τις 10μ.μ. και το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018, από τις 10π.μ. μέχρι τις 7μ.μ., στις εγκαταστάσεις του Institute of Chartered Shipbrokers – Greek Branch (ICS Greek Branch) στην οδό Πλάτωνος αρ. 1 και Σωτήρος Διός αρ. 18, στον Πειραιά.

Το Σεμινάριο θα διεξαχθεί στην ελληνική και εν μέρει στην αγγλική γλώσσα. Για όσα κεφάλαια αναπτυχθούν στην αγγλική γλώσσα θα υπάρχει ταυτόχρονη μετάφραση στην ελληνική γλώσσα.

Εισηγητές:

1. Ο κύριος George Lambrou, Δικηγόρος, συνεταίρος στο Δικηγορικό Γραφείο «Thomas Cooper», που εδρεύει στο Λονδίνο, Διαιτητής, εξειδικευμένος στη Διεθνή Εμπορική Διαιτησία, Fellow του Chartered Institute of Arbitrators of London.

2. Η κυρία Κατερίνα Κωτσάκη, επ. Δικηγόρος, Διαμεσολαβήτρια διαπιστευμένη από το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Εκπαιδεύτρια Διαμεσολαβητών, Μέλος του Chartered Institute of Arbitrators of London, Πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Διαμεσολαβητών.

3. Ο κύριος Αντώνης Τσαβδαρίδης, Δικηγόρος, Διαιτητής σε υποθέσεις Διεθνούς Διαιτησίας, εταίρος και επικεφαλής του τομέα Διαιτησίας της δικηγορικής εταιρείας Rokas, Λέκτωρ Νομικής Σχολής Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου, Secretary General του European Court of Arbitration, Αντιπρόεδρος της
Ελληνικής Ενώσεως για τη Διαιτησία και της Ενώσεως για τη Ναυτική Διαιτησία.

4. Η κυρία Τζένη (Ιωάννα) Πουρνάρα Βαρδαβίλια, Επιχειρηματίας, Ναυτική Διαιτητής, Διαμεσολαβήτρια ADR, LMAA Supporting Member, Μέλος των Διοικητικών Συμβουλίων: (α) της Ενώσεως για την Ναυτική Διαιτησία, (β) της Ελληνικής Ένωσης Διαμεσολαβητών και (γ) του
Ελληνικού Κέντρου Διαμεσολάβησης και Διαιτησίας.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε εκπαιδευμένους Διαμεσολαβητές, Δικηγόρους, Οικονομολόγους, Στελέχη Επιχειρήσεων και, γενικότερα, σε επαγγελματίες που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν γνώσεις για τους εναλλακτικούς τρόπους επίλυσης διαφορών.

Το κόστος συμμετοχής είναι 280 ευρώ και μπορεί να καταβληθεί σε δύο ισόποσες δόσεις, η πρώτη καταβλητέα μέχρι την 5η Φεβρουαρίου 2018 και η δεύτερη μέχρι την 19η Φεβρουαρίου 2018. Σε περίπτωση, εξόφλησης μετρητοίς μέχρι την 5η Φεβρουαρίου 2018 ολόκληρου του ποσού της συμμετοχής, αυτό θα ανέρχεται σε 250 ευρώ.

Οι καταθέσεις των πιο πάνω ποσών πρέπει να γίνονται στην
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
Υπέρ Δικαιούχου: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ:
Αριθμός λογ/μού: 150/480071-06
IBAN: GR 83 0110 1500 0000 1504 8007 106
Αιτιολογία: «ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ PAMA / ΕΕΔ» (Όνομα καταθέτη ολογράφως)
Αντίγραφο του καταθετηρίου εγγράφου πρέπει να αποστέλλεται στο e-mail:
jennypb@otenet.gr, με αντίγραφο στο e-mail: eed.mediation@eledi.gr

Ο κατώτατος αριθμός συμμετεχόντων είναι 10 και ο ανώτατος 18.

Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Η Ελληνική Ένωση Διαμεσολαβητών διατηρεί το δικαίωμα να αναβάλλει ή / και να ακυρώσει τη διεξαγωγή του Σεμιναρίου κατά την κρίση της. Σε τέτοια περίπτωση, θα επιστρέφεται σε όσους έχουν δηλώσει συμμετοχή το ποσό, το οποίο θα έχει καταβάλει έκαστος.

Σε περίπτωση υπαναχώρησης από τη δήλωση συμμετοχής, εάν αυτή γίνει μέχρι την 5η Φεβρουαρίου 2018, θα επιστρέφεται σε εκείνον που υπαναχωρεί ολόκληρο το ποσό που, θα έχει, ενδεχομένως, καταβάλει. Εάν η υπαναχώρηση γίνει μέχρι την 15η Φεβρουαρίου 2018, σε εκείνον που υπαναχωρεί θα επιστρέφεται το μισό του ποσού που, θα έχει, ενδεχομένως, καταβάλει. Εάν η υπαναχώρηση γίνει μετά την 15η Φεβρουαρίου 2018, δεν θα επιστρέφεται κανένα ποσό.
Το σεμινάριο θα διεξαχθεί με διαδραστικό τρόπο. Θα χορηγηθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης κατά το πέρας του.

Φωτό: Σπύρος Πλέσσας

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.