Το 2018 ξεκινά για την TMS Cardiff Gas με νέες συμφωνίες

Το 2018 ξεκινά για την TMS Cardiff Gas με νέες συμφωνίες

510
Το 2018 ξεκινά για την TMS Cardiff Gas με νέες συμφωνίες

Το νέο έτος ξεκίνησε αισιόδοξα για την TMS Cardiff Gas καθώς η εταιρεία προχωρά σε ναυπήγηση ενός νέου πλοίου και επίσης σε μια μακροχρόνια συνεργασία με μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως στον τομέα της ενέργειας.

Σε ανακοίνωσή της η TMS Cardiff Gas ανέφερε ότι έχει παραγγείλει από την Hyundai Heavy Industries ένα νέο πλοίο μεταφοράς LNG, με δικαίωμα (option) ναυπήγησης ενός ακόμα πλοίου μελλοντικά. Το νέο πλοίο της εταιρείας θα έχει χωρητικότητα 174.000 κυβικών μέτρων και θα διαθέτει σύστημα πρόωσης XDF (σύστημα πρόωσης με κύρια μηχανή που χρησιμοποιεί δυο είδη καυσίμου (dual fuel) και στην οποία κατά τη λειτουργία με αέριο, αυτό εισάγεται σε χαμηλή πίεση).

Το πλοίο αναμένεται να παραδοθεί στην εταιρεία το 2020. Με την ένταξη του πλοίου στον στόλο της εταιρείας, η TMS Cardiff Gas θα διαχειρίζεται πλέον έναν στόλο από 10 πλοία.

Με την παράδοση του πλοίου, η εταιρεία έχει ήδη εξασφαλίσει τη ναύλωση του από τον ενεργειακό κολοσσό Total για διάρκεια επτά ετών.

Ο κ. Χρήστος Οικονόμου, ιδρυτής της TMS Cardiff Gas, δήλωσε την ικανοποίησή του για τη σύναψη μιας ακόμη συμφωνίας με την Total, η οποία αποτελεί έναν σημαντικό πελάτη για την TMS Cardiff Gas, επισημαίνοντας ότι η εταιρεία του είναι έτοιμη να παρέχει στην Total υψηλής ποιότητας ναυτιλιακές υπηρεσίες στον ενεργειακό τομέα.

Φωτό: cardiffgas.com

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.