«Ποδαρικό» από το Blue Star Delos για το 2018 στον Πειραιά

«Ποδαρικό» από το Blue Star Delos για το 2018 στον Πειραιά

265
«Ποδαρικό» από το Blue Star Delos για το 2018 στον Πειραιά

Το επιβατηγό-οχηματαγωγό Blue Star Delos, με 76 άτομα πλήρωμα, ήταν το πρώτο πλοίο της ακτοπλοΐας που εισήλθε -λίγα λεπτά μετά την έλευση του νέου έτους- στο λιμάνι του Πειραιά.

Το πλοίο, που εκτελεί το δρομολόγιο Πειραιάς- Πάρος- Νάξος- Σαντορίνη μετ’ επιστροφής, έδεσε με απόλυτη ασφάλεια στην πύλη Ε-7 αποβιβάζοντας 215 επιβάτες, 20 ΙΧ αυτοκίνητα, ένα φορτηγό και δύο δίκυκλα.

DSC_1353

Το Blue Star Delos, υποδέχθηκε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Κουρουμπλής, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό του Λιμενικού, Αντιναύαρχο Ράπτη, τον Γ.Ε.Λ.Σ. και τον Κεντρικό Λιμενάρχη Πειραιά.

Σημειώνεται ακόμη πως το Blue Star Delos, υποδέχθηκαν και στελέχη της ΟΛΠ Α.Ε.

DSC_0304

Κατά τη διάρκεια των επισκέψεων πραγματοποιήθηκαν ανταλλαγές ευχών αλλά και δώρων με τον καπετάνιο του πλοίου που έκανε «ποδαρικό» στο λιμάνι για τη νέα χρονιά, το πλήρωμα, καθώς και τους επιβάτες που μετέφερε.

Ανάλογη εκδήλωση έχει προγραμματιστεί την Τρίτη 2 Ιανουαρίου και για το πρώτο Κρουαζιερόπλοιο της χρονιάς, που θα είναι το “Costa Luminosa”.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Φωτό: Ναυτικά Χρονικά (λήψη από το Blue Star Delos)

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.