«Απόβαση» στην Ελλάδα για το Britannia P&I Club

«Απόβαση» στην Ελλάδα για το Britannia P&I Club

370
«Απόβαση» στην Ελλάδα για το Britannia P&I Club

Κατά τη διάρκεια του 21ου ετήσιου European Members Forum, το οποίο πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017, το Britannia P&I Club ανακοίνωσε την ενίσχυση της παρουσίας του στην Ελλάδα με την ίδρυση ενός γραφείου εντός του 2018.

Όπως, μάλιστα, ανακοίνωσε ο Andrew Cutler, CEO της Tindall Riley (Britannia) Ltd.: «Η διοργάνωση του European Forum στην Ελλάδα παραμένει υψηλή προτεραιότητα για το Britannia P&I Club, με δεδομένο ότι η Ελλάδα αποτελεί γενέθλια γη για μερικούς από τους μεγαλύτερους πλοιοκτήτες στον κόσμο, κάποιοι εκ των οποίων είναι και μέλη του Britannia. Η ίδρυση ενός γραφείου στην Ελλάδα αναμένεται να ενισχύσει την παροχή προσωποποιημένων υπηρεσιών στην ελληνική αγορά, τόσο για τα ήδη υπάρχοντα μέλη όσα και για τα μελλοντικά».

Σημειώνεται πως ήδη από το Φεβρουάριο του 2017 διεθνή ΜΜΕ κατέγραφαν το ενδιαφέρον του Club για την ίδρυση γραφείου στην Ελλάδα, φήμες που επιβεβαιώθηκαν μετά την πρόσφατη, επίσημη ανακοίνωση του Britannia P&I Club.

Φωτο: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.