Ο Κώστας Χλωμούδης νέος Κοσμήτορας της Σχολής Ναυτιλίας & Βιομηχανίας του ΠΑΠΕΙ

    1089
    Ο Κώστας Χλωμούδης νέος Κοσμήτορας της Σχολής Ναυτιλίας & Βιομηχανίας του ΠΑΠΕΙ

    Στις πρόσφατες εκλογές των μελών του διδακτικού και εκπαιδευτικού προσωπικού της Σχολής Ναυτιλίας και Βιομηχανίας του Πανεπιστημίου Πειραιά, ο καθηγητής Κώστας Χλωμούδης εκλέχθηκε στην θέση του Κοσμήτορα της Σχολής.

    Ο καθηγητής Κώστας Χλωμούδης είναι απόφοιτος της Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και κάτοχος Διδακτορικού διπλώματος στις Οικονομικές Επιστήμες του ιδίου πανεπιστημίου.

    Το διάστημα 2001-2004 ο καθηγητής Κώστας Χλωμούδης διετέλεσε Πρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της ΠΕ.Σ.Υ. Ιόνιων Νήσων και το διάστημα 2010-2011 Πρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της ILPAP SA.

    Ο κ. Χλωμούδης έχει συγγράψει βιβλία και έχει δημοσιεύσει άρθρα σε επιστημονικά περιοδικά σε τομείς που αφορούν, μεταξύ άλλων, την Διοίκηση και Οργάνωση των Λιμένων, τον Λιμενικό Σχεδιασμό και την Ευρωπαϊκή Πολιτική για τις Μεταφορές (με έμφαση στο σχεδιασμό της Λιμενικής βιομηχανίας).

    Ο καθηγητής Κώστας Χλωμούδης αναλαμβάνει τα νέα καθήκοντά του από 1η Δεκεμβρίου μετά από την επιτυχημένη σταδιοδρομία του καθηγητή Ερνέστου Τζαννάτου.

    Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.