H Θεσσαλονίκη νέος προορισμός της Qatar Airways

H Θεσσαλονίκη νέος προορισμός της Qatar Airways

124
H Θεσσαλονίκη νέος προορισμός της Qatar Airways

H Qatar Airways εντάσσει στο ευρωπαϊκό της δίκτυο και την Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα οι απευθείας πτήσεις από το διεθνές αεροδρόμιο της Ντόχα «Hamad International Airport» προς τον αερολιμένα «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης θα ξεκινήσουν από τις 27 Μαρτίου του 2018.

Η πτήση, που θα έχει διάρκεια πέντε ωρών θα πραγματοποιείται με αεροσκάφος Airbus A320, το οποίο θα προσφέρει 132 θέσεις στην οικονομική και 12 θέσεις στην business class. Σε εβδομαδιαία βάση θα εκτελούνται συνολικά τέσσερις πτήσεις, κάθε Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο και Κυριακή.

O Akbar al-Baker, CEO του Qatar Airways Group, σε δηλώσεις του σημείωσε μεταξύ άλλων πως: «Η Ελλάδα υπήρξε ανέκαθεν ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς μας και ως εκ τούτου είμαστε ευτυχείς που μπορούμε να προσφέρουμε στους επιβάτες μας μία απευθείας σύνδεση με την Θεσσαλονίκη, τον δεύτερο προορισμό μας στην Ελλάδα. Προσθέτοντας την Θεσσαλονίκη στο παγκόσμιο δίκτυό μας, είμαστε χαρούμενοι που προσφέρουμε στους επιβάτες μας στην Ελλάδα την δυνατότητα μέσω του κόμβου μας στο Hamad International Airport να πετάξουν σε περισσότερους από 150 προορισμούς που διαθέτει το δίκτυό μας».

Να σημειωθεί ότι προς το παρόν η Qatar Airways εκτελεί 3 πτήσεις καθημερινά προς την Αθήνα, προσφέροντας εβδομαδιαίως 4.000 θέσεις προς την ελληνική πρωτεύουσα. Με την προσθήκη της Θεσσαλονίκης, οι θέσεις θα αυξηθούν σε περισσότερες από 5.000.

Φωτό: flickr.com/photos/qatarairways

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.