Το ετήσιο ναυτιλιακό συνέδριο της Capital Link στην Αθήνα

Το ετήσιο ναυτιλιακό συνέδριο της Capital Link στην Αθήνα

502
Το ετήσιο ναυτιλιακό συνέδριο της Capital Link στην Αθήνα

Το “7ο Ετήσιο Capital Link “Operational Excellence in Shipping Forum” θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 1 Νοεμβρίου, 2017 στο Divani Caravel Hotel στην Αθήνα. Το συνέδριο διοργανώνεται σε συνεργασία με την Ένωση Εφοπλιστών της Δανίας, την Ένωση Εφοπλιστών της Γερμανίας και την Ελληνική Επιτροπή Ναυτιλιακής Συνεργασίας.

Με ένα 7ετές ιστορικό, αποτελεί το μοναδικό συνέδριο που παρουσιάζει την επιχειρησιακή αριστεία στον τομέα των θαλάσσιων μεταφορών και διερευνά τις βέλτιστες πρακτικές στον κλάδο σε όλους τους σημαντικούς τομείς όπως η διαχείριση του στόλου, η τεχνολογική καινοτομία, η εκπαίδευση και διαχείριση πληρωμάτων, η ενεργειακή απόδοση και το περιβάλλον, η προστασία και η ασφάλεια. Το φόρουμ αποσκοπεί επίσης στο να αναδείξει εταιρείες που εφαρμόζουν τις βέλτιστες πρακτικές στο πλαίσιο της εταιρικής τους πολιτικής.

Το συνέδριο αποσκοπεί να δώσει μια υψηλού επιπέδου ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις σε θέματα σημαντικού επιχειρησιακού ενδιαφέροντος για την ναυτιλία. Παράλληλα αποσκοπεί να λειτουργήσει σαν πλατφόρμα επικοινωνίας και επαφών στα παραπάνω θέματα και συνδέει τις ναυτιλιακές εταιρείες, τους ναυλωτές, τις κυβερνητικές και μη κρατικές ενώσεις, τους νηογνώμονες, τους Ασφαλιστικούς Οργανισμούς (P&I Clubs), τα Νηολόγια, τους προμηθευτές τεχνολογίας και υπηρεσιών και την οικονομική και επενδυτική κοινότητα.

Στα πάνελ του συνεδρίου θα συμμετέχουν ανώτατα στελέχη από 26 κορυφαίες ναυτιλιακές εταιρείες, 3 πολύ σημαντικούς νηογνώμονες, καθώς επίσης ναυλωτές, χρηματοδότες και οργανώσεις της ναυτιλιακής αγοράς, για να συζητήσουν τις γεωπολιτικές, κανονιστικές και εμπορικές τάσεις που επηρεάζουν τη ναυτιλία και πώς η εφαρμογή των βέλτιστων πρακτικών μεταφράζεται σε απτά εμπορικά, επιχειρησιακά και οικονομικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα.

Στα πλαίσια του Συνεδρίου θα απονεμηθεί το “2017 Capital Link Maritime CSR Leadership Award” στον κ. Ιωάννη Πλατσιδάκη, Chairman της INTERCARGO και Managing Director της Anangel Maritime Services Inc., σε αναγνώριση της αφοσίωσής του στην εφαρμογή και προώθηση των βέλτιστων πρακτικών στον κλάδο, τόσο σαν επικεφαλής της INTERCARGO όσο και κατά την μακρόχρονη καριέρα του στη ναυτιλιακή βιομηχανία.

Τον κ. Ι. Πλατσιδάκη θα προλογίσει και παρουσιάσει ο κ. Παναγιώτης Λασκαρίδης, President της European Community Shipowners Associations και CEO της Lavinia Corporation/ Laskaridis Shipping Co. Ltd.

Η απονομή του Βραβείου “Capital Link Maritime CSR Leadership Award” ξεκίνησε πριν από 5 χρόνια με στόχο την αναγνώριση ενός ατόμου ή ενός οργανισμού για την επίδειξη του υψηλότερου επιπέδου αφοσίωσης στην επιχειρηματική δεοντολογία και τις βέλτιστες πρακτικές στον κλάδο. Τιμώμενα πρόσωπα προηγούμενων ετών ήταν οι κ.κ. Jeremy Penn, Δρ. Νίκος Τσάκος, Ευθύμιος Μητρόπουλος και Clay Maitland.

Για να συμμετάσχετε στο Συνέδριο παρακαλούμε δηλώστε συμμετοχή ακλουθώντας το σύνδεσμο εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο μπορείτε να βρείτε εδώ.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.