Κοντά στους Χιώτες ναυτικούς της η Minerva Marine Inc.

Κοντά στους Χιώτες ναυτικούς της η Minerva Marine Inc.

2053
Κοντά στους Χιώτες ναυτικούς της η Minerva Marine Inc.

Η ναυτιλιακή εταιρεία Minerva Marine Inc. διοργάνωσε την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου δεξίωση στο νησί των καραβοκύρηδων, την Χίο, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να τιμήσει για άλλη μια φορά τους Χιώτες ναυτικούς, οι οποίοι εργάζονται στα πλοία του στόλου της.

καπτ. ΑριστείδηςΤους παρευρισκόμενους καλωσόρισε ο Marine Personnel Manager της εταιρείας, καπτ. Αριστείδης Παϊδούσης, ενώ στη δεξίωση παραβρέθηκαν, αξιωματικοί που απασχολούνται στο στόλο, διευθυντές των τμημάτων της εταιρείας, διακεκριμένες προσωπικότητες της τοπικής αυτοδιοίκησης και των τοπικών Αρχών, καθώς και εκπαιδευτικό και διοικητικό προσωπικό των Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού Χίου και Οινουσσών.

Μεταξύ αυτών, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χίου, Ψαρών και Οινουσσών κ. Μάρκος, ο Δήμαρχος Χίου κ. Βουρνούς, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Κάρματζης, ο Δήμαρχος Οινουσσών κ. Βογιατζής, ο λιμενάρχης της Χίου κ. Φραγκιάς και οι διοικητές των σχολών ΑΕΝ Χίου και ΑΕΝ Οινουσσών.

IMG-20171022-WA0001Να σημειωθεί, επίσης, ότι αρκετά από τα παλαιότερα αλλά και τα νεότερα μέλη της ναυτικής οικογένειας της Minerva Marine, με θητεία είτε στο γραφείο είτε στα πλοία του στόλου της εταιρείας, τίμησαν με την παρουσία τους την εορταστική δεξίωση.

Η Minerva Marine Inc., που ιδρύθηκε πριν από είκοσι ένα χρόνια, αποτελεί μία παραδοσιακή ναυτιλιακή επιχείρηση η οποία ξεκίνησε την δραστηριότητά της στον χώρο του ναυτιλιακού επιχειρείν το 1996, έχοντας υπό την διαχείρισή της 6 πλοία. Πλέον, 21 χρόνια μετά, ο στόλος της εταιρείας αποτελείται από 66 πλοία, εκ των οποίων άνω των 40 φέρουν Ελληνική σημαία, 61 δεξαμενόπλοια και 5 πλοία μεταφοράς ξηρού φορτίου, ενώ άλλα 6 νέα πλοία θα προστεθούν στον στόλο της μέχρι το τέλος του 2018.

Φωτό: Minerva Marine/Ναυτικά Χρονικά

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.