Μήνας- ρεκόρ ο Σεπτέμβριος για την εταιρεία American Hellenic Hull

Μήνας- ρεκόρ ο Σεπτέμβριος για την εταιρεία American Hellenic Hull

581
Μήνας- ρεκόρ ο Σεπτέμβριος για την εταιρεία American Hellenic Hull

Μετά από 15 μήνες επιτυχημένης λειτουργίας και ανάπτυξης ταχύτερης από το αναμενόμενο, το Διοικητικό Συμβούλιο της American Hellenic Hull ανέλυσε τη θέση της εταιρείας κατά τη συνάντησή της στις 11 Οκτωβρίου που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Four Seasons, στην Λεμεσό της Κύπρου υπό την προεδρία του Vincent Solarino.

Το Διοικητικό Συμβούλιο επικεντρώθηκε επίσης στις επικείμενες επιχειρηματικές προκλήσεις και στην αναμενόμενη αξιολόγηση της εταιρείας από την AM Best.

Τα διευθυντικά στελέχη της AHHIC ανέφεραν ότι η εταιρεία έχει πλέον ασφαλισμένα περισσότερα από 2.000 πλοία, έναν στόλο που υπερβαίνει κατά 33% τις προβλέψεις και τα έσοδα από ασφάλιστρα αυξήθηκαν κατά 39% τους τελευταίους τέσσερις μήνες. Η αναλογία των ζημιών ανέρχεται σήμερα σε 56,17%.

Ο Σεπτέμβριος ήταν ο καλύτερος μήνας για την νεοσυσταθείσα εταιρεία σε επίπεδο κερδοφορίας. Πέραν των αριθμών που είναι ενθαρρυντικοί για την μελλοντική πορεία της εταιρείας, η AHHIC ξεκινά τώρα την προγραμματισμένη συμμετοχή της στην ετήσια περιοδεία στην Άπω Ανατολή.

Τα διευθυντικά στελέχη ενημέρωσαν το Διοικητικό Συμβούλιο ότι για πρώτη φορά η εταιρεία θα είναι σε θέση να υποβάλει τα αποτελέσματα του τρίτου τριμήνου στην Έφορο Ασφαλειών μέσω του Asseco SII Engine. Όλες οι απαραίτητες τεχνικές δοκιμές ολοκληρώθηκαν με επιτυχία από τις αναλογιστικές, IT και λογιστικές ομάδες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.