Ο γύρος του κόσμου με ένα κρουαζιερόπλοιο

Ο γύρος του κόσμου με ένα κρουαζιερόπλοιο

649
Ο γύρος του κόσμου με ένα κρουαζιερόπλοιο

Ο γύρος του κόσμου μέσω μιας κρουαζιέρας είναι πάντα ένα γεγονός που προκαλεί το παγκόσμιο ενδιαφέρον. Το κρουαζιερόπλοιο ‘MSC Magnifica’ μέσα σε 119 μέρες πρόκειται να επισκεφθεί τη μια ήπειρο μετά την άλλη.

Με εκκίνηση τη Γένοβα της Ιταλίας και κατεύθυνση προς τα δυτικά, θα πλεύσει προς Γαλλία και Ισπανία για να κατευθυνθεί προς τη Λατινική Αμερική, τις Η.Π.Α., εν συνεχεία νησιά του Ειρηνικού, την Ωκεανία και νότιες ακτές τις Ασίας, για να διασχίσει την Αραβική χερσόνησο και μέσω της διώρυγας του Σουέζ να καταλήξει ξανά στην Μεσόγειο και τη Γένοβα, απ΄ όπου ξεκίνησε.

Η κρουαζιέρα θα ξεκινήσει στις 5 Ιανουαρίου του 2019. Στη διάρκειά της οι ταξιδιώτες θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τις παροχές του πλοίου, όπως spa, φαγητό και διασκέδαση, ενώ μπορούν να επιλέξουν μεταξύ τριών τύπων καμπίνας για τη διαμονή τους. Το κόστος ξεκινά από $18.999 συμπεριλαμβανομένης της διαμονής σε εσωτερική καμπίνα, εκδρομές και περιηγήσεις στις περιοχές που θα επισκεφθούν, ενώ μέσα στο κόστος συμπεριλαμβάνεται η απεριόριστη κατανάλωση ποτού και φαγητού.

To ‘MSC Magnifica’ ναυπηγήθηκε από την STX Europe AS στο Saint-Nazaire της Γαλλίας το 2009. Η συνολική χωρητικότητά του είναι 95,128 GT και η μέγιστη επιβατική του ικανότητα είναι 3.605 επιβατών. Διαθέτει 3 πισίνες, τέσσερα εστιατόρια και self-service μπουφέ καθώς και χώρους διασκέδασης, όπως καζίνο και σινεμά.

Πρόκειται για ένα ταξίδι που μπορεί να χαρίσει μια μοναδική εμπειρία ζωής σε όποιον συμμετάσχει.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της MSC Cruises.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.