Προϊόντα υψηλής τεχνολογίας και αυτοματισμού από UTECO και Mitsubishi

Προϊόντα υψηλής τεχνολογίας και αυτοματισμού από UTECO και Mitsubishi

238
Προϊόντα υψηλής τεχνολογίας και αυτοματισμού από UTECO και Mitsubishi
Καλωσόρισμα του κ. Αθανασόπουλου - CEO της UTECO ABEE

Πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου στην Αθηνά και την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου στην Θεσσαλονίκη  οι πολύ ενδιαφέρουσες ημερίδες που συνδιοργάνωσαν η UTECO ABEE και η Mitsubishi Electric- Factory Automation με θέμα “You wouldn’t believe the things we do”.

Οι ημερίδες είχαν ως στόχο την ενημέρωση των ενδιαφερομένων σχετικά με τις εξαιρετικές δυνατότητες που προσφέρουν τα προϊόντα αυτοματισμού και ρομποτικής Mitsubishi Electric FA.

Δόθηκε η δυνατότητα στους συμμετέχοντες να παρακολουθήσουν επιδείξεις demo οργάνων και συστημάτων Mitsubishi αλλά και να πραγματοποιήσουν οι ίδιοι “hands on training” με τα demos.

Ειδικά για τις ημερίδες παρευρέθηκαν στην Ελλάδα κορυφαία στελέχη της Mitsubishi Electric για να παρουσιάσουν την ευρεία γκάμα προϊόντων όπως Inverters, PLCs, HMI, SCADA MAPS, ρομπότ, υλικό χαμηλής τάσης (LVS) και on-line condition monitoring system, προϊόντα που δίνουν λύσεις και στις πιο απαιτητικές εφαρμογές της βιομηχανίας.

Τις εκδηλώσεις  άνοιξε με χαιρετισμό, o πρόεδρος & διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας UTECO ABEE  o κ. Αθανάσιος Μ. Αθανασόπουλος.

Παρουσίασε το ανανεωμένο λογότυπο της UTECO αλλά και τη νέα δομή της, τα νέα τμήματα που δημιουργήθηκαν και την επέκταση των δραστηριοτήτων της εταιρείας.

Η νέα οργάνωση της UTECO πρωτίστως αποσκοπεί στην καλύτερη εξυπηρέτηση της αγοράς και στην προσφορά προϊόντων υψηλής τεχνολογίας, αυτοματισμού, ισχύος, κίνησης, αισθητήρων και οργάνων.

Περισσότερα από 230 άτομα προσήλθαν από όλη την βιομηχανία για να ενημερωθούν σε θέματα βιομηχανικού αυτοματισμού σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.