Ανάπτυξη του νηολογίου της Antigua & Barbuda εντός και εκτός Ελλάδας

Ανάπτυξη του νηολογίου της Antigua & Barbuda εντός και εκτός Ελλάδας

178
Ανάπτυξη του νηολογίου της Antigua & Barbuda εντός και εκτός Ελλάδας

Η εταιρεία International Ship Registries (Worldwide) LLC ανέλαβε την αποκλειστική εκπροσώπηση για την Ελλάδα και την Κύπρο του Νηολογίου της Antigua & Barbuda από την 1η Σεπτεμβριου 2017. Το συγκεκριμένο νηολόγιο θεωρείται από τα πλέον επιφανή παγκοσμίως, ανήκει στα 20 πιο ποιοτικά νηολόγια στον κόσμο και είναι white-listed σε όλα τα MOU.

Επικεφαλής της εταιρείας είναι ο κ. Κωνσταντίνος Χρυσούλης, ο οποίος διετέλεσε για περισσότερο από 15 χρόνια Deputy Registrar για τις σημαίες της Commonwealth of Dominica και της Republic of Palau για την Ελλάδα και την Γερμανία.

Η σημαία της Antigua & Barbuda, η οποία για περισσότερο από 30 χρόνια έχει διαγράψει μια αξιοπρόσεκτη πορεία, κυρίως στην γερμανική ναυτιλιακή αγορά έχοντας νηολογήσει περισσότερα από 1.500 πλοία μεγάλων γερμανικών ναυτιλιακών εταιρειών, χαρακτηρίζεται από τις ταχείες διαδικασίες, την κατανόηση των αναγκών των πλοιοκτητών και των μεγάλων operators, καθώς και την άριστη παρουσία στους μεγάλους ναυτιλιακούς κύκλους και αγορές.

Το συγκεκριμένο νηολόγιο φιλοδοξεί να καταστεί βασικό εργαλείο των Ελλήνων πλοιοκτητών και οperators στην διαχείριση των πλοίων τους.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε το site www.abregistry.ag ή να στείλετε mail στο infogreece@abregistry.ag.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.