Συμφωνία Franman με Leading Heat Exchanger

Συμφωνία Franman με Leading Heat Exchanger

132
Συμφωνία Franman με Leading Heat Exchanger

Η Franman Ltd. ανακοίνωσε ότι υπέγραψε συμφωνία με την νοτιοκορεάτικη LHE (Leading Heat Exchanger) για την προώθηση από μέρους της Franman των τεχνολογικά αναβαθμισμένων προϊόντων της LHE σε Ελλάδα και Κύπρο.

Κάτω από τους όρους της συμφωνίας η Franman θα επικεντρωθεί στην προώθηση πλακοειδών εναλλακτών θερμότητας  (Plate Type Heat Exchangers) και βραστήρων (Freshwater Generators) για ναυπηγικές και υπεράκτιες εγκαταστάσεις.

H LHE (Leader Heat Exchanger) στοχεύει να γίνει μία από τις κορυφαίες εταιρείες στον τομέα των πλακοειδών εναλλακτών θερμότητας.

Η Franman, από το 1991, εκπροσωπεί τις ηγέτιδες εταιρείες κατασκευής ναυτιλιακού εξοπλισμού, προσφέροντας στους πλοιοκτήτες ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών που περιλαμβάνει εξοπλισμό ναυπήγησης, εμπόριο ανταλλακτικών, επισκευές πλοίων, υπηρεσίες ασφάλειας και συμβουλευτικές υπηρεσίες.

Με την παρούσα συμφωνία το χαρτοφυλάκιο της Franman θα ενισχυθεί με αξιόπιστα προϊόντα από έναν παγκοσμίως διαπιστευμένο κατασκευαστή.

Φωτό: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.