Μετά τη Χίο, η Minerva Marine Inc. τιμά και τους Καλύμνιους ναυτικούς...

Μετά τη Χίο, η Minerva Marine Inc. τιμά και τους Καλύμνιους ναυτικούς της

1720
Μετά τη Χίο, η Minerva Marine Inc. τιμά και τους Καλύμνιους ναυτικούς της

Η ναυτιλιακή εταιρεία Minerva Marine Inc. διοργάνωσε το περασμένο Σάββατο 26 Αυγούστου δεξίωση στην Κάλυμνο, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να βρεθεί κοντά και να τιμήσει τους Καλύμνιους ναυτικούς, οι οποίοι εργάζονται στα πλοία του στόλου της.

Το «παρών» στην δεξίωση έδωσαν τόσο Αξιωματικοί που απασχολούνται στο στόλο όσο και Διευθυντές των τμημάτων της εταιρείας, ενώ στην δεξίωση παραυρέθηκε και ο υπολιμενάρχης της Καλύμνου.IMG-20170831-WA0006

Να σημειωθεί, επίσης, ότι αρκετά από τα παλαιότερα μέλη της ναυτικής οικογένειας της Minerva Marine, με θητεία είτε στο γραφείο είτε στα πλοία του στόλου της εταιρείας, αποδέχθηκαν την πρόσκληση και παρευρέθηκαν στην εορταστική εκδήλωση.

Η Minerva Marine Inc., που ιδρύθηκε πριν από είκοσι ένα χρόνια, αποτελεί μία παραδοσιακή ναυτιλιακή επιχείρηση. Η εταιρεία θα ξεκινήσει την δραστηριότητά της στον χώρο του ναυτιλιακού επιχειρείν το 1996, έχοντας υπό την διαχείρισή της 6 πλοία. Πλέον, 21 χρόνια μετά, ο στόλος της εταιρείας αποτελείται από 66 πλοία, 61 δεξαμενόπλοια και 5 πλοία μεταφοράς ξηρού φορτίου, ενώ έχει δημιουργήσει σχέσεις στενής συνεργασίας με όλες τις μεγάλες εταιρείες πετρελαίου του κόσμου.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.