Η Diana Containerships ναυλώνει πλοία της σε CMA CGM και OOCL

Η Diana Containerships ναυλώνει πλοία της σε CMA CGM και OOCL

196
Η Diana Containerships ναυλώνει πλοία της σε CMA CGM και OOCL

Η Diana Containerships ανακοίνωσε ότι θα χρονοναυλώσει το πλοίο της «Domingo» στην γαλλική CMA CGM, έναντι $8.500/ημέρα, για περίοδο οκτώ έως και έντεκα μηνών. Την παρούσα περίοδο το πλοίο της εταιρείας, χωρητικότητας 3.739 TEUs και έτους ναυπήγησης το 2011, έχει χρονοναυλωθεί από την Nile Dutch Africa Line B.V., έναντι $6.000/ημέρα.

Η χρονοναύλωση του «Domingo» στην CMA CGM αναμένεται να ξεκινήσει στις 15 Σεπτεμβρίου 2017 και εκτιμάται ότι θα αποφέρει στην εταιρεία έσοδα ύψους $2,04 εκατ. για την ελάχιστη περίοδο ναύλωσης (8 μήνες).

Πρόσφατα, η Diana Containerships ανακοίνωσε ότι θα επανεντάξει στην ενεργό λειτουργία το πλοίο της «m/v Pamina», χωρητικότητας 5.042 TEUs και έτους ναυπήγησης το 2005. Το πλοίο θα χρονοναυλωθεί στην Orient Overseas Container Line Ltd. (OOCL), έναντι $9.500/ημέρα, για περίοδο επτά έως και δώδεκα μηνών.

Η χρονοναύλωση του «Pamina» στην OOCL αναμένεται να ξεκινήσει στις 13 Σεπτεμβρίου 2017 και εκτιμάται ότι θα αποφέρει στην εταιρεία έσοδα ύψους $2 εκατ. για την ελάχιστη περίοδο ναύλωσης (7 μήνες).

Η Diana Containerships διαθέτει έντεκα πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων, εκ των οποίων έξι κατηγορίας post-panamax και πέντε panamax.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.