Ικανοποίηση και υψηλές προσδοκίες για την GasLog

Ικανοποίηση και υψηλές προσδοκίες για την GasLog

289
Ικανοποίηση και υψηλές προσδοκίες για την GasLog

Η GasLog Ltd. ανακοίνωσε τα οικονομικά της αποτελέσματα για το δεύτερο τρίμηνο του 2017, σύμφωνα με τα οποία κατέγραψε έσοδα ύψους $129,9 εκατ., αρκετά αυξημένα, συγκριτικά με τα έσοδα του δεύτερου τριμήνου του περασμένου έτους ($114,5 εκατ.). Τα κέρδη της εταιρείας για την ίδια περίοδο ανήλθαν σε $6,9 εκατ., καταγράφοντας διπλάσια αύξηση σε σχέση με τα κέρδη του δεύτερου τριμήνου του 2016 ($3,3 εκατ.).

Ο κ. Paul Wogan, CEO της εταιρείας δήλωσε ότι τα καλά οικονομικά αποτελέσματα της GasLog οφείλονται στα αυξημένα έσοδα που είχε η εταιρεία από τη ναύλωση των πλοίων της στην spot αγορά. Ο ίδιος ανέφερε επιπλέον ότι αν και οι τιμές των ναύλων στη spot αγορά παραμένουν σε χαμηλά επίπεδα, η εταιρεία μέσα από τη δραστηριοποίηση πέντε πλοίων της στην κοινοπραξία «Cool Pool Limited» προσβλέπει σε σημαντική ανοδική της πορεία στην αγορά του LNG. O κ. Wogan δήλωσε επίσης ότι «αναμένουμε ότι η αυξανόμενη προσφορά και ζήτηση για LNG, σε συνδυασμό με τις ιστορικά χαμηλές παραγγελίες πλοίων, θα οδηγήσουν σε ανοδική πορεία τη ναυλαγορά των πλοίων μεταφοράς υγροποιημένου φυσικού αερίου, από την οποία η GasLog μπορεί να επωφεληθεί».

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.