Η Costa Cruises σε υλοποίηση νέων στρατηγικών

Η Costa Cruises σε υλοποίηση νέων στρατηγικών

96
Η Costa Cruises σε υλοποίηση νέων στρατηγικών

Αναμένοντας την άφιξη των νέων της κρουαζιερόπλοιων, η Costa Cruises, θυγατρική εταιρεία της Carnival Corporation, προβαίνει σε αλλαγές δρομολογίων και σε πώληση πλοίων της. Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι από το 2018 θα αλλάξει το δρομολόγιο του «Costa Victoria» από την Ασία στη Μεσόγειο. To Costa Victoria εκτελεί δρομολόγια στην Ασία από το 2012 εξυπηρετώντας αποκλειστικά τις ανάγκες της κινεζικής αγοράς, γεγονός ιδιαίτερα αξιοσημείωτο και πρωτόγνωρο τότε. Με την δραστηριοποίησή του στη Μεσόγειο, το Costa Victoria θα προσεγγίζει τα λιμάνια της Σαβόνα, της Όλμπια, της Μινόρκα, της Ίμπιζα, της Πάλμα ντε Μαγιόρκα και της Ταραγόνα.

Από το 2019 και μετά η Costa Cruises, που διαθέτει στόλο από 12 κρουαζιερόπλοια, αναμένει να παραλάβει τέσσερα νέα, τα οποία θα ενισχύσουν περαιτέρω την παρουσία της σε Ευρώπη και Ασία.

Επιπλέον η εταιρεία στο πλαίσιο του προγράμματός της για την ανανέωση του στόλου της σχεδιάζει τον ερχόμενο Μάρτιο να μην έχει πλέον στον στόλο της το «Costa neoClassica», ένα από τα μακροβιότερα πλοία της και να το αντικαταστήσει με το «Costa neoRiviera» το οποίο θα εκτελεί δρομολόγια στα ελληνικά νησιά, έχοντας το Μπάρι ως λιμάνι εκκίνησης.

Φωτό: costacruise.com

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.