Η Eagle Ocean Marine διανύει άλλη μια επιτυχημένη χρονιά

Η Eagle Ocean Marine διανύει άλλη μια επιτυχημένη χρονιά

108
Η Eagle Ocean Marine διανύει άλλη μια επιτυχημένη χρονιά

Η εταιρεία Eagle Ocean Marine (EOM), η επιπλέον υπηρεσία του American Club για σταθερά ασφάλιστρα P&I και FD&D ασφάλισης, πρόσφατα ολοκλήρωσε μια ακόμη χρονιά σταθερής ανάπτυξης και συνεχούς κερδοφορίας. Επίσης, έχει ανανεώσει το αντασφαλιστικό της πρόγραμμα για επιπλέον 12 μήνες από 1η Ιουλίου με ευνοϊκούς όρους, μαζί με την υποστήριξη των συνεταίρων τους στους Lloyd’s. Αυτό το γεγονός, σε συνδυασμό με την υψηλή λειτουργική απόδοση, αποτελούν έναν ακόμη λόγο εορτασμού, καθώς το Club βαδίζει προς το δεύτερο μισό της Centennial χρονιάς του.

Η Eagle Ocean Marine προσφέρει υπηρεσίες P&I και FD&D ασφάλισης, εξυπηρετώντας σε ανταγωνιστικές τιμές τους διαχειριστές μικρότερων πλοίων που εμπορεύονται σε τοπικό επίπεδο και προτιμούν τα σταθερά ασφάλιστρα για την κάλυψη των P&I αναγκών τους.

Παρέχει τα προνόμια της πρωταρχικής κάλυψης και των υπηρεσιών του American Club και καλύπτουν το πρώτο επίπεδο της ασφαλιστικής κάλυψης σε συνεργασία με τους ασφαλιστές των Lloyd’s βασιζόμενοι σε αναλογικά ποσοστά κάλυψης. Οι οργανώσεις/επιτροπές των Lloyd’s συμμετέχουν επίσης στο πλεόνασμα των αντασφαλιστικών διακανονισμών για ποσά άνω των 500 εκατομμυρίων δολαρίων ανά ασφαλιστικό κίνδυνο. Με αυτόν τον τρόπο, η Eagle Ocean Marine προσφέρει εξαιρετικά επίπεδα υπηρεσιών με τη συνεργασία του International Group των Clubs και με την υποστήριξη της ασφάλειας των Lloyd’s.

Η EOM ασφαλίζει πλοία από όλο τον κόσμο εκτός από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Διαθέτει ισχυρή παρουσία στην Ασία, περίπου το 48% των επιχειρήσεων αυτή τη στιγμή προέρχεται από τη Νοτιοανατολική Ασία και το 32% από την ευρύτερη περιοχή της Κίνας. Ωστόσο, το μερίδιο της αγοράς της στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική έχει επίσης αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια και τώρα υπολογίζεται περίπου στο 15% του συνολικού της χαρτοφυλακίου.

Τα έσοδα της EOM έχουν αυξηθεί τα τελευταία χρόνια με παρόμοιο τρόπο. Το πρόσφατα ολοκληρωμένο ασφαλιστικό έτος χαρακτηρίστηκε από μια σημαντική αύξηση εσόδων, ύψους 16%, τους τελευταίους 12 μήνες. Το συνολικό εισόδημα ξεπέρασε τα 8 εκατομμύρια δολάρια για πρώτη φορά.

Η συχνότητα και η σοβαρότητα των ατυχημάτων παρέμειναν σε χαμηλά επίπεδα, αντικατοπτρίζοντας μια συνετή πολιτική επιλογής ασφαλιστικών κινδύνων και τιμολόγησης ασφαλίστρων. Από την αρχή της λειτουργίας της το 2011, η EOM έχει δημιουργήσει ένα συνολικό περιθώριο κέρδους που υπερβαίνει το 30%. Αυτό το γεγονός σε συνδυασμό με την εμπιστοσύνη στις προοπτικές της EOM γενικά, οδήγησαν στην πρόσφατη ευνοϊκή ανανέωση των αντασφαλίσεων.

O κ. Joe Hughes, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Eagle Ocean Agencies, Inc., δήλωσε με μεγάλη αισιοδοξία ότι «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να αναφέρουμε ότι η Eagle Ocean Marine συνεχίζει να απολαμβάνει μιας υψηλής λειτουργικής απόδοσης. Το αυξανόμενο μερίδιο της αγοράς και η σταθερή κερδοφορία προμηνύουν θετικά  αποτελέσματα για το μέλλον.  Εμείς κοιτάζουμε μακροπρόθεσμα όσον αφορά την ανάπτυξη του μεριδίου της αγοράς και θα συνεχίζουμε να επιβεβαιώνουμε ότι οι υπηρεσίες της ΕΟΜ χαρακτηρίζονται από προσεκτική επιλογή του ασφαλιστικού κινδύνου, εύλογη τιμολόγηση, αποτελεσματική πρόληψη του κινδύνου και εξαιρετικές παροχές υπηρεσιών σε επίπεδο χειρισμού υποθέσεων. Αντλώντας έμπνευση από τις παραδόσεις της P & I αλληλασφάλισης, η EOM κατέχει μια ιδιαίτερη θέση στον τομέα των σταθερών ασφαλίστρων, για εκείνους που επιθυμούν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες για την κάλυψη των ασφαλιστικών τους αναγκών. Είμαστε σίγουροι πως η ΕΟΜ θα απολαμβάνει όλο και μεγαλύτερη επιτυχία κατά τη διάρκεια των επόμενων χρόνων».

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.