Oι ευρωπαϊκοί λιμένες έχουν την τιμητική τους από τη Lufthansa

Oι ευρωπαϊκοί λιμένες έχουν την τιμητική τους από τη Lufthansa

62
Oι ευρωπαϊκοί λιμένες έχουν την τιμητική τους από τη Lufthansa

Η Lufthansa, από τα τέλη Οκτωβρίου, θα πετάει προς επτά νέους χειμερινούς προορισμούς. Ειδικότερα, από τη Φρανκφούρτη, θα εκτελούνται νέα δρομολόγια προς την Παμπλόνα, τη Γένοβα, το Μπάρι και την Κατάνια, ενώ το δίκτυο πτήσεων από το Μόναχο θα περιλαμβάνει τη Νάντη, τη Γλασκόβη και το Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα.

Η Παμπλόνα, η δημοφιλής πόλη της Βόρειας Ισπανίας εντάχθηκε στο χειμερινό πρόγραμμα πτήσεων της Lufthansa για πρώτη φορά φέτος και έτσι από τις 6 Νοεμβρίου θα συνδέεται τέσσερις φορές εβδομαδιαίως με τη Φρανκφούρτη. Όμως τα λιμάνια της Ευρώπης έχουν την τιμητική τους: η Γένοβα, το Μπάρι και η Κατάνια θα αποτελούν νέους χειμερινούς προορισμούς του δικτύου της Lufthansa από τον κόμβο της Φρανκφούρτης. Η γερμανική αεροπορική εταιρεία θα προσφέρει πτήσεις προς και τις τρεις ιταλικές πόλεις έως και τρεις φορές την εβδομάδα. Τα νέα δρομολόγια θα αρχίσουν να εκτελούνται από τις 29 Οκτωβρίου και θα συμπληρώνουν το δίκτυο πτήσεων που προσφέρεται ήδη από το Μόναχο.

Τον φετινό χειμώνα η Lufthansa θα πετάει για πρώτη φορά από το Μόναχο προς τη Νάντη, τη Γλασκόβη και το Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα – τρεις νέοι προορισμοί που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα λόγω αυξημένης ζήτησης. Πιο συγκεκριμένα, θα πραγματοποιούνται καθημερινές πτήσεις προς τη Νάντη στη δυτική Γαλλία και τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα προς τη Γλασκώβη. Η πτήση για την ισπανική πόλη Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα θα εκτελείται κάθε Κυριακή συμπληρώνοντας τις υπηρεσίες που προσφέρονται από την Φρανκφούρτη.

Φωτό: lufthansa.com

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.